Loňský rok   12.Únor 2008


a je to tu nový rok-poněkud nejspíš pozdě psát nějaká předsevzetí ale já na ně kašlu.Nejradši bych zhodnotila loňský rok ale , jak zhodnotit v podstatě divnou a spackanou realitu.
 Zbavila jsem se svých dlouhých vlnitých vlasů-proč? štvali mě? ne ani ne ale chtěla jsme si to zkusit jaké to je mít krátké vlasy a výsledek? Co blbneš líbila jsi se nám v těch dlouhejch.A to je přesně ono co jsem nechtěla diktovali mi nebo mi už hrabe.
Všichni mi dřív, když mě potkali hned sahali na vlasy a jéé ty máš krásný vlasy. Vytáčelo mě to a ted mě nikdo nepoznává-jsem někdo jiný...............
Hezké chvilky? jo když brácha jezdil na stadion cupu-závod fichtlů,to byla sranda, v půlce mu to chcíplo a do cíle tlačil a jeho kámoš Pody ten se v zatáčce vysekal ale jak rychle vstal a utíkal pro motojku a přitom byl absolutně bez orientace :)
Ta pohodička, všechny ty řvoucí motory a pivko v ruce, dirtbiky a čtyřkolky.
Večer hrála skupina Kyvadlo a všichni byli absolutně namol.....
No jo ale te msuí přijít ta smůla, Summer of Love , byl ajsme natěšená jak malé dítě, bylo to skvělý až nato, že mi čorli peněženku a já v ní měl avšechno a tu peněženku jsme měl měsíc novou no prostě na zabití.No a přišel říjen a já konečně mám řidičák!
Ale s říjnem přišl avelká rána do méh srdíčka umřel mi pejsek po 11letech :( k tomu snad nelze nic víc dodat.......................
Konec roku byl nejhezčí- spíš jen 3 dny. 1.12 Praha jsme jela s bráchou a partou kámošů do Sazky na Gladiator Games a docvaklo mi tak to už si nenechám nikdy ujít!
15.12 další fmx,to byla pařba se vším všudy!!!!!!
POtkala jsme někoho kdo se mi objevil v životě jen na malou vhvilku a pak zase zmizel a nevim proč, hold smůla je smůla.
napsal/a: AmiKato 10:24 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář