O autorovi
Autor blogu
Jméno: Anaelll
Region: Olomouc
O mně: poznej chuť noci v osamnění, setři z konečků prstů pel mrtvých duší, změř míru utrpení končícího dne, zahleď se hluboce do světla Temnoty a pak se se mnou seznam
Můj profil

Návštěvy
Cesta temnoty
16.Říjen 2008

Začalo to naprosto nevinně. Jako spousta mladých studujících lidíjsem měl málo peněz a jak sami možná víte, člověk z hladu udělá ledacos.

 Mnoa mě napadlo, menza nedaleko, je noc.. V břiše mi kručelo, že jsemnemohl pořádně spát kvůli tomu rámusu a tak jsem se oblékl do černé avyrazil.

Bylo to jen pár kroků, ale i kdyby to byly kilometry..Jsem tu!

Vítěznýpokřik. V duchu. A teď jak na to? Hm..okna otrvřená nejsou..dveře? Ne,nemám klíč. Jak dovnitř? Nakonec mě hlad donutil pokusit se otevřítdveře.

Půjčil jsem si od nejbližšího většího stromu větev azapáčil. Praskla. ' Kašlu na to ', říkal jsem si  v duchu. "Ne, toby se ti líbilo, co?" můj žaludek se rozhodl, že mi do mé práce budezasahovat.

Nakonec..ani nevím jak se mi povedlo ty dveře otevřít.A heuréka..jídlo. Bože tolik jídla! Snědl jsem na co jsem přišel. Fakt.A pak mi začalo být tak dobře a přejezeně.. zdálo se mi jako bych usnula pak..

 

"Haló, pane, vstávejte. Policie české republiky, půjdete s námi.."


Kategorie: Pohádky na dobrou noc :) | vložil: Anaelll ¤


Komentáře (1):
  • 18.10.2008 23:58:50, Anaelll

    toto téma nevzniklo ode mne a měl bych to slušně a pokorně přiznat. Toto téma je mojí ženy a já jsem strašně rád, že ho vymyslela..ovšem..dá se říct, že jsem jí ho sprostě ukradl. Promiň..:-*