O autorovi
Autor blogu
Jméno: Anaelll
Region: Olomouc
O mně: poznej chuť noci v osamnění, setři z konečků prstů pel mrtvých duší, změř míru utrpení končícího dne, zahleď se hluboce do světla Temnoty a pak se se mnou seznam
Můj profil

Návštěvy
Cesta temnoty
28.Únor 2008

Krajina lehce zamlžená ranním oparem se jakoby rozestoupila, když vešel. Rozhlédl se kolem sebe, nahmatal knihu přikovanou ke svému zápěstí a zhluboka si povzdechl. Zase má zpoždění. Lem jeho šedé kutny netrpělivě zavířil. Kde jen může být?

"Hledáš mě, bratříčku?" ozvalo se z koruny jasně oranžového stromu. Otočil se a pohlédl do blankytně modrofialových očí prapodivné dívky sedící na stromě. "Co tu děláš, Deli? Nemáš být doma a..a..co já vím, co?

"Hm..možná bych být měla, ale pro tebe, bratříčku udělám i nemožné" radostně se usmála a mrkla na muže pod sebou. " Ty nemáš radost? To je mi líto..chtěla jsem těp překvapit..jen tak..trošičku"

"Tak já slezu a půjdu domů" řekla dívka po chvíli vyplněné jen intenzivním pohledem leodvých očí muže v kutně. "Asi jsi nečekal na mě, že?Škoda..a já se tak těšila, že jo. Nechceš motýlka? Zvedne ti náladu"

"Ne, děkuji ti, Del, jsi hodná, ale nechci. A teď jdi."

Takhle by mohl začínat příběh o nejstarším z Věčných..mohl..ale..co když nezačíná?

 


Kategorie: Sandman | vložil: Anaelll ¤