O autorovi
Autor blogu
Jméno: Anaelll
Region: Olomouc
O mně: poznej chuť noci v osamnění, setři z konečků prstů pel mrtvých duší, změř míru utrpení končícího dne, zahleď se hluboce do světla Temnoty a pak se se mnou seznam
Můj profil

Návštěvy
Cesta temnoty
29.Září 2008

Sára měla strach. Ten strach byl tak velký, až třásl pletivem klece.Ostatní to rušilo. Také se báli. Báli se příchodu Bílých lidí. Bílí lidé jsou zvláštní. Jednou se k vám chovají jako by vás měli rádi a pak vám provedou něco tak odporného! Sára nevěděla jestli jsou takoví i doma. Ptala se všech ostatních v kleci , ale nikdo nevěděl.  Nikdo neznal životy Bílých lidí. Sára tak dlouho přemýšela, až se přestala bát. Vlastně ke strachu neměla důvod. Ale... ten pach. V této místnosti, v této kleci se přd nimi někdo bál. A bál se strašně moc, takže se báli také. Všichni.

Otevřely se dveře a vešel jeden z Bílých lidí. Vzal jejich klec, dal ji na takový ošklivý kovový vozík a vydrkotal se ven z místnosti. Jak tak vozík jel, klec se slabě třásla, stejně jako kdys se Sára bála. Ale teď si nikdo nestěžoval. Jeli přece na výlet! Všichni byli plni očekávání. V tlamičkách se jim sbíhaly sliny na čerstvou zeleninu a možnost hrát si venku, ale Sára se bála. Divná věc, Bílý člověk je převezl do další místnosti, vyndal z klece a nastrkal do kotců. Bílé gumové rukavice nechutně mlaskaly do uším. A pak je otočil. Naproti nim, v podobných kotcích viděli hlavičky zkroucené bolestí.Celé obličeje zkroucené hroznou agonií. A Bílý člověk otestoval nový vzorek pleťové vody.


Kategorie: Pohádky na dobrou noc :) | vložil: Anaelll ¤