« Domů | ... » | BLBE » | njn » | Plus diskont - pokračování » | Plus » | Čajovníčkaaa » | Se mám co? » | Jééé » | Chech » | No jo no »

6...

6 99
2
111
Datum narození 16.1.1992
znamení kozoroh (země - vnímavý typ)
v čínském horoskopu opice
roční vibrace 11




--------------------------------------------------------------------------------


Lidé se třemi jedničkami v mřížce bývají upovídaní. Současně se ovšem jedná o citlivé jedince, kteří obvykle obtížně vyjadřují své hlubší city, a bývají v tomto ohledu spíše uzavření.

Jedná se o citlivého člověka s rozvinutou intuicí a uvědoměním. Když jim něco vysvětlujete, rychle chápou.

Hluboce milují svůj domov, a dovedou ocenit vše krásné. Mají vynikající vkus, a vysoce vyvynutí cit pro barvu a formu. Mají dobrou paměť, která se ovšem nemusí projevovat ve všech oblastech. Doukáží si zapamatovat veškeré detaily, jedná-li se o předmět, který je zajímá. Někdy si vytvářejí silné vazby s oběma rodiči.

Dvě a tři devítky v mřížce znamenají vysokou inteligenci a vysokou hladinu duševní energie, kterou je třeba usměrňovat na psychizcké i fyzické úrovni v zájmu zachování rovnováhy. Pokud dojde k jejímu porušení, projeví se bolestmi hlavy a napjetím. Osoby s devítkami vždy hledají odpovědi pod povrchem věcí a vytrvají, dokud nenaleznou pravdu.

Chybějící čísla v mřížce
Těžko si představují abstraktní pojmy. U různých lidí se tento nedostatek projevuje různě - některým naprosto schází představivost nebo schopnost tvůrčího myšlení, zatímco jiní nechápou matematické a jiné abstraktní pojmy.

Musí se naučit praktičtějšmu přístupu k životu i větší trpělivosti a toleranci vůči lidem, se kterými přicházejí do kontaktu

Postrádají iniciativu a odhodlání, potřebné k dokončení započatých projektů, takže se potřebují naučit dokončit jednu věc, než se pustí do další. Často jsou talentovaní v mnoha směrech, ale nedovedou svého nadání vhodně využít, ani když k tomu dostanou příležitost.

Lidé bez sedmičky se musí naučit překonat svou plachost, která zaskočí vždy, když přijdou do kontaktu s lidmi mimo bezpečí domova, nebo když k nim domů přijde někdo cizí. Neradi se účastní diskuzí ve společnosti a příliš je nelákají ani vysoce soutěživé sporty, pokud se nejedná o sport, který je velmi přitahuje, a i potom jim aktivní účast múže způsobit potíže. Přiklánějí se spíše k rekreačním sportům.

Lidí s chybějící osmičkou se potřebují naučit větší rozvážnosti, aby nejednali tak impulzivně a nejprve vyhodnotili situaci, protože jsou zbrklí a dopouštějí se chyb. Nesnášejí jednotvárné, fádní činnosti a drobnou mravenčí práci rádi přenechávají druhým.

Roviny mřížky


žádné
Prázdné roviny mřížky
Lidé s chybějící rovinou vize se zdají být předurčení ke službě lidstvu. Mnoho z nich se ke své životní náplni dostává neobvyklým způsobem. Mají tendenci zaujímat vedoucí roli se vším, co s sebou nesou, ale tíhnou rovněž k umění, učitelství a vědě.