31.Srpen 2007
oslava

Tak dneska jsem měla oslavu 16tin...... Jako teďka koho jsem pozvala a tak. Bylo to jen pro nej kámoše z Námlu,ale i pro vyjimky od jinuď. Adámek (BRNO) nemohl byl v práci. Míchálek se mi už odstěhoval. Bětka je pryč až do neděle. Anetka moje nej ZLATO došla. Kokšulka kamarád uplně užasnej taky. A Krupička taky. Petr nedošel se mu prej nechtělo tak jako fakt milé :(((( !!! No a Rosťa ten je z daleka tak nedojel :( (pláč)

Oslava byla od 17 hodin. první došla Verča pak Tom a nakonec Anetka. Jako už od začátku byla sranda. Pak mi popřáli. Od Anetky jsem dostala hodně věcí. Nádhernej pásek HF,dojemné(překrásné) blahopřání,sušenou kytičku,která se mnou bude bydlet v Brně a bombošku. Od Verči blahopřání a čokoládku (mňam :) )!!! A od Tomáška plyšového pavoučka Toma a zypáčka Lenku.

Jak mi drahoušci popřáli pustili jsme si filmík,ale eče před tím jsme hledali ICQ na Sanču(Anetky kluka)!!! Jako to byla taky prdel. Při filmu jsme se taky řezali smíchy. Verča musela kolem 19 jít domů,protože mají návštěvu. Pak jsme byli už jen MY 3. :D Po konci filmíku nám ANT začala vykládat vtipy :D a pak přišli nařadu fotky. Prohlíželi jsme si ze ZŠ,zavzpomínali na staré časy a že za 3 dny budeme všichni jinde že TOME :D taky hláška s Prahou Prostě takové keci. prosté uplně nej oslava :))))

Chtěla bych vám všem poděkovat,že jste si udělali čas,že jste na mě nezapoměli a za krásné dárečky :) DÍKY MOC ZA VŠECHNO. HLAVNĚ ZA TO ŽE VÁS MÁM!!!!! ANETKO mám tě nejraději!!! Jsi můj živůtek

autor Arwen-Lena. | 23:23  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domů
 
O autorovi


Jméno: Arwen-Lena.
Region: Třebíč
O mně: Jsem jaká jsem a proto se mě nesnažte změnit! Stejně se vám to nepovede :)
Můj profil

Poslední články
Archiv
Přátelé
Poslední návštěvy
Vytvořil
Free Blogger Templates