07.Leden 2010
7 DŮVODŮ ROZVODU
SEDM DŮVODŮ ROZVODU

TAKÉ VÁS ROZČILUJE, ŽE VÁŠ PARTNER NEVYTLAČUJE ZUBNÍ PASTU Z TUBY ODSPODU? NEBO ŽE NECHÁVÁ NA ZÁCHODĚ ZVEDNUTÉ PRKÉNKO? TAK VĚZTE, ŽE TOHLE JSOU JEN PATÁLIE, KVŮLI KTERÝM NESTOJÍ ZA TO SE HÁDAT, NATOŽ ROZVÁDĚT. EXISTUJÍ MNOHEM ˇPÁDNĚJŠÍˇ DŮVODY, KVŮLI KTERÝM ZKRACHUJE MANŽELSTVÍ. MNOHDY JSOU AŽ K NEUVĚŘENÍ...

*Jistý Mnichovan zavedl doma známkování jako ve škole, Manželce psal každý den známky za úklid, jídlo, které uvařila, za vyžehlené košile. Pokud si vysloužila špatné známky, okamžitě ji zkrátil příspěvek na domácnost. Rozvod následoval po dvou letech.

*Jako důvod rozvodu uvedla žena z Berlína, že ji manžel nutí, aby s ním spala v houpací síťi. Během 20 let manželství z ní 16krát spadla.

*Manželka důstojníka požádala po 10 letech o rozvod, protože už dále nesnesla, že musí manžela každý den, když se vrátí z práce, zdravit v pozoru a salutováním. Musela ho rovněž oslovovat pane majore.

*Muž z Pensylvánie se vyžíval v tom, že rád střílel prakem do plechovek. Ty ovšem musela na hlavě držet jeho manželka. Rozvedla se po 5 letech.

*Důchodce z Oklahomy zase odepřel zaplatit manželce umělý chrup. Jako důvod uvedl, že při jídle může používat jeho. I když spolu žili 50 let, žena požádala o rozvod.

*Pouhé dva roky vydržela jistá Němka manželovo ultimátum: sex třikrát týdně, iniciativu přebírá ona, na každý den jí předepsal barvu erotického prádla, které striktně vyžadoval.

*Američan pořídil ženě místo budíku papouška. Ten ji každé ráno budil s hlasitým pokřikem: Vstávej, ty lenochu, už ať jsi venku z postele. Vynervovaná žena požádala o rozvod po 3 letech.
Vložil: BLUE-OCEAN @ 00:00  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: BLUE-OCEAN
Domov: Most
O mně: Ahojík.Co o sobě písnout..snad jen to,že jsem z Mostu.Mám rád upřímnost,věrnost a nemám rád faleš a nevěru.Rád poznávám new lidičky,protože kamarádů není nikdy dost.Pokud mě chcete poznat,písnětě.Nu,to je tak asi vše.Mějte se a smějte se
Koukni na muj profil

Kategorie
Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates