17.Říjen 2008
CO JE TO MAGIE???
Magie jako taková je velmi často špatně chápaná. Většina lidí si pod ní představuje tzv. černou magii. Je to chyba a to ze dvou důvodů: Magie je ve většině případů nástrojem dobra (léčení, věštby atd. atd.). Některé satanistické sekty a další tvoří pouze vyjímky, ale v poslední době jich stejně přibývá. (Na druhou stranu Wiccané nevěří na Ďábla apod.) A ten druhý důvod - magie je jen jedna, a tak bychom ji neměli dělit na bílou, černou, či snad stříbrnou. Ono totiž bílá magie se někdy může rázem proměnit v černou, tomu by se ale mělo předejít dodržováním pravidla Wiccan Rede a na toto pravidlo NIKDY nezapomínejte! Magie je jen jedna a záleží jen na vás jak ji využijete, ale přitom nezapomeňte, že všechno dobré se vám třikrát vrátí stejně jako to zlé!

Zavazující kouzlo
Když chcete někomu zabránit, aby prozradil tajemství, můžete toho dosáhnout použitím této formy sympatetické magie.
Stačí vosková, hliněná, nebo látková loutka. Pojmenujte ji po osobě, kterou má představovat. Vezměte jehlu s 53 cm dlouhou nití z červeného hedvábí a zašijte loutce ústa. Ukončete šití ovázáním zbytku niti kolem těla loutky. Při práci se soustřeďte na fakt, že osoba nesmí mluvit na ono zakázané téma. V závěru zabalte loutku do kusu bílého plátna a uložte ji na bezpečné místo. Dokud je nit na svém místě osoba je vázána mlčením o daném tématu.
Vložil: BLUE-OCEAN @ 16:16  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: BLUE-OCEAN
Domov: Most
O mně: Ahojík.Co o sobě písnout..snad jen to,že jsem z Mostu.Mám rád upřímnost,věrnost a nemám rád faleš a nevěru.Rád poznávám new lidičky,protože kamarádů není nikdy dost.Pokud mě chcete poznat,písnětě.Nu,to je tak asi vše.Mějte se a smějte se
Koukni na muj profil

Kategorie
Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates