John Cackadoo

17.5.1807-sme už měsíc na palubě lodi meryangie, posádka je vyčerpána a já je už neudržím pod kontrolou! sem zavřený v kajuťě asi 48 dní! mám v podlaze díru do kuchyně a jím zbytky zásop! nemám otvírák na sudy, tak musím nejprve sníst poklop!

18.5.1807-vylezl sem z kajuty a zjistil sem že vspoura není už 52 dní! plujem asi někde po mapě tam dole u toho velkého ostrova. poklad je nadosah! před hodinou sme přistavyli loť ke břehu a jdeme džunglí!

19.5.1807-postavily sme tábor a rozbyli gpsku! musíme jít podlke staré mapy, nalezené na babičině půdě! chodíme dokola! ten větev co sem se do ní praštil sem už někde viděl! vydíme jeskyni! dem tam! je tma! máme pochodně, vyrobené z nočních košil a slipů! hoří moc hezky! bojíme se! poklad!!! máme ho! néééé propadli sme se do pasti a já umírám! už si můj deník nikdo nepřečte! leda! leda že bychom postavily žebřík z našich svalnatých těl!

20.5.1807-ano lezeme přes půl dne! je asi okolo 12:37mi a jsem nahoře! beru poklad a čáru pryč! jako kápo sem si zachoval hrdost!

21.5.1807-na svém nafukovacím člunu sem doplul přes nos pořed barák a udělal si dobrou kávu, sedl si do houpacího křesla, přikryl se larysou a pod nohy si mi lehl můj chrt. pak volala máma a musim na večeři napsal/a: BOR1S 21:54 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář