13.Květen 2007,09:42

Jsme OZO. Nabízí se otázka CO ZNAMENÁ OZO? OZO je zkratka tří slov. Tří zoufalých slov. Jsme zoufalé.

Existují dva typy chlapců. První typ jsou rozumní, chytří, vzdělaní a pohodoví kluci. Ideál, že? Ale idéály neexistují. Tenhle typ se vyznačuje tím, že není přitažlivý. Druhý typ je naopak chlapec velmi krásný, většinou s obrovským charizmem a neskutečně okouzlujícím úsměvem. Jak už jsme zmínily, ideály neexistují a proto se tento typ muže vyznačuje nepřílišnou inteligencí a příliš velkou známkou sebevědomí. A zrovna na tento typ jsme narazily. A proto jsme zoufalé.

OZO se můžeš stát i Ty. Velmi lehce. Obvykle to začíná velmi nadějně. V klubu, na školní chodbě nebo na prázdninách HO potkáš. A musíš se za ním otočit. Je to prostě "exemplář". Je krásný, má uchvacující úsměv a hezký zadek. Ve většině případů se na tebe usměje. Nedělej si iluze, směje se na každou. Jenže Ty si myslíš, že se na Tebe usmál, protože se mu líbíš. Nedělej si iluze, líbí se mu každá. Ty se na něj usměješ také. Příště Ti řekne "Ahoj". Jsi v sedmém nebi, protože si myslíš, že se mu líbíš. Nezapomínej  na to, že se mu líbí každá. Začneš si s ním povídat. Zjistíš, že je s ním ohromná legrace, je chytrý - nebo se tak jeví, a je evidentně v pohodě. Zatím to vypadá na typ číslo jedna. Myslíš, že zrovna TY budeš ta, která potká typ č. jedna a typ č. dva v jednom? Nedělej si iluze, takový neexistuje.

Pokračujme dál. Povídáte si, smějete se a obvykle to končí pozváním na rande. Myslíš si, že tě miluje. Nedělej si iluze, miluje jen sám sebe. Teď se připrav na to, co nechceš slyšet. Má, nebo v brzké době bude mít přítelkyni. To Ti zdělí až po tom, co s Tebou prožije... . A teď jsi OZO. Jsi opuštěná, zoufalá a odkopnutá. Pozor na typ číslo dva. Hledej typ číslo jedna...i když není sexy

 
vložil: Baroska-15- ¤


1 Komentáře:


  • 27.05.2007 16:24:57, Jujana

    Na to v jakym sme byly stavu, sme to napsaly docela dobre :D a TREFNE, to predevsim :D