19.Červen 2007,22:23
Tak tohle píšu aby se měla jedna dotyčná osoba čemu smát, ale newim co psát! Kua dneska mám fakt ňákou skládavou náladu wim že sem po rakovině hladu ale co nadělám...:D:D dneska sme skládali ňáký "verše" bylo to FOR jistota pro ňáký cashe!! Potřebuju prachy na spreje, zejtra jdem do kina, tak to mě trochu kreje jou!! :D Heh sem od matky dostal kilo, z kapesnýho mi taky něco zbylo, takže už mám zase prachy na chroma, musim se ještě stawit u mě doma jou..:D:D:D Kua píšu fakt sračky musim se hodil celej do pračky sem mega špína z každý díry mi padá hlína kua neeeeeeee!!!
 Ve škole celkem pohoda prej se hulení časem dodá takže cajk.....tenhle tejden stejně začal velmi diwně byl sem zezačátku na tom bídně, v pondělí ráno mi vyndavali stehy byly to fakt postřehy!! Pičuská doktorka to byla teda borka....OMG
Pak sem jel hnedka na priwat k jedný super holce, nemusel sem si kvůli tomu píchal bolce!! Sehnali sme ňáký to pálo a tak chválo slyš mě!!
Byl sem zduněnej fakt moc ta holka to je fakt koc!!
Zhulenej sem jel na praxi kua jel sem tramvají nemám na taxi :((
V záseku sem zbombil ňáký sedačky všem okolo se otevřely klapačky!!
Pak v Holetu celkem zevl a nuda, škoda že tam neni třeba půda.
Určitě by sem se tam šel prospat, měl sem fakt moc a chtělo se mi smát :D:D:Píšu howna tak na to seru, po praxi sme si dali ještě brčko s Maxem (H16 tomu wer) byli sme fakt na sračky, já se potácel tou tramvají mě bylo tak blbě si ani endowedete představit kua....fakt mi bylo zle...sotva sem došel domu hnedka na hajzl, čekal jsem že se zebliju ale nic tak sem se napil nažral a šel spát a dneska už je to v cajku....
v úterý teda fakt pohoda ve škole sem se nasmál fakt moc....ale to řešit nebudu...a dokonce mi napsala jedna dotyčná, to sem fakt nečekal pač vždycky na mě zapomene když něco slíbí mno nic...:D:D Héj tak po škole sem je za Tereskou na B-side, tam sem jí vyzved a jeli na Mírák koupit Lístky na Andrého a Wiche + LA4 do Retra hnedka po výzu tak supr.....pak sem jí namaloval ňáký gráfko a šli na street tak byla Lucka se zuzkou tak sme ňák kecali a prej ta jedna dotyčná co mi "náhodou" napsala jde taky do toho retra tak to by byl fakt góóóól :D:D Mno tak sme se tam ňák zkalili piwemm a Hobou tak cajk.....mno a pak sme šli na basket...dnešek si  zapamatujete jako den kdy mě a MCho porazil Ježek, Tesy a Zrzek, tak 3 na 2 co byste chtěli ale  bylo to těsný ze začátku sme je fakt dáwali nejvíc krutě pak se to otočilo mno...tak to zamrzelo ale na druhou stranu sme skládali ten text to byla řit....mám to tady vedle sebe a musim tam něco napsat....to ej ale jedno tak já jdu chrápat tak se smějte a mějte fanfárově!! kapiš?? prostě jako Far far Away!! :D:D:D André a Wich, H16 tomu ver!!
 
vložil: Beny14
Permalink ¤


0 Komentáře: