Publikováno: 25.Říjen 2007
v 14:38



Autor: BeuatyGirl

komentáře (0)
Na nově se chystá muzikál ze střední 1
High School Musical
Televizní romantická komedie pro celou rodinu o lásce a chystaném školním muzikálu, které poněkud zkomplikují život několika středoškolákům.. Ačkoli se středoškoláci Troy Bolton a Gabriella Montez neznají a navíc jsou zcela odlišní, svede je o zimních prázdninách v lyžařském letovisku, kde oslavují příchod nového roku, osud dohromady. Jsou nuceni zazpívat spolu písničku v karaoke baru a nečekaně „přeskočí jiskra". Přestože jsou přesvědčeni, že už se znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, vymění si telefonní čísla.

Krátce poté je však Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Albuquerque v Novém Mexiku a Gabriela shodou okolností začne chodit do stejné střední školy, kde studuje i Troy. Samozřejmě se potkají, ale jejich setkání se stane počátkem řady nečekaných komplikací, zejména, když se poněkud nesměle zúčastní konkursu na role v chystaném školním muzikálu. Nakonec se jim - k nelibosti Sharpay Evansové a jejího bratra Ryana - podaří získat hlavní role. Sourozenci se rozhodnou udělat cokoli, aby zvrátili rozhodnutí profesorky Darbusové a role získali pro sebe.

Do ruky jim hrají také obavy Troyova nejlepšího kamaráda a spoluhráče Chada, že kvůli zpívaní přestane trénovat na blížící se mistrovské utkání a snaha kapitánky družstva středoškolského vědomostního desetiboje Taylor McKessie získat do svého týmu chytrou Gabriellu. Oba jsou ochotni udělat cokoli, třeba se i spojit s Evansovými a vymyslet plán jak Troye a Gabriellu proti sobě poštvat. Navíc se Evansovým podaří přesvědčit profesorku Darbusovou, aby přeložila druhé kolo konkursu do stejného doby, kdy se bude konat mistrovský zápas i finále desetiboje. Je vůbec možné, aby se v takové situaci Troy s Gabrielle dokázali usmířit, získat role v muzikálu a ještě pomoci kamarádům zvítězit v basketbalovém utkání i středoškolském vědomostním desetiboji?

Americký televizní muzikál, který je romantickou komedií pro celou rodinu, vznikl v roce 2006, kdy ho podle scénáře Petera Barsocchiniho natočil režisér Kenny Ortega. Ten začínal u televizních seriálu jako Nemocnice Chicago Hope a Ally McBealová. Jeho celovečerním debutem byla rodinná hororová komedie Hokus pokus. V hlavních rolích se představí Zac Efron (Hairspray) jako Troy Bolton a Vanessa Anne Hudgens (Třináctka, Thunderbirds) jako Gabriella Montez. V dalších rolích se objeví Ashley Tisdale (Donnie Darko) jako Sharpay Evans, Lucas Grabeel (TV seriál Smalville) jako Ryan Evans, Corbin Bleu (Galaxy Quest, Žlodák: Legie zkázy) jako Chad Danforth, Monique Coleman jako Taylor McKessie, Bart Johnson (epizody v seriálech Walker, Texas Rangera Babylon 5) jako trenér Jack Bolton, Alyson Reed (Opatrovatelka mé sestry, Norma Jean & Marilyn) jako profesorka Darbusová, Chris Warren Jr. jako Zeke Baylor a další.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: BeuatyGirl
Region: Ústí nad Orlicí
O mně:
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy

buten (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE