O autorovi

Jméno: BigBrother
Bydliště: Plzeň-město
O mně: Trochu fotim, nejradši lidi - gallery.comm.cz Tak se s tebou chci seznámit, modelů neni nikdy dost:-) A kromě toho dělám do webdesignu, takže hledám i programátora PHP, MySQL... Pokud jsem na tebe klik ANO, tak to může bejt kvůli focení nebo webům. Nebo
Můj profil
Přátelé
Vytvořila
Layout design by: Pannasmontata
26.Červen 2008,13:37
jsem sem nenapsal ani slovo, až nějakou náhodou teď. Vlastně to nebyla náhoda, po dlouhé době jsem se zase přihlísil sem a koukám, Gizmíček má novou fotku. Taxem se na ní kouknul a v jeho profilu zjistil, že mí blog. V jeho blogu jsem zase objevil, že mám blog i já... a teď jsem tu a píšu.
Těším se na Colours of Ova, doufám, že dostanu akreditaci a budu zase fotit jako divý. Dokonce už jsem nějaké fotky i vytisknul, jsou pověšeny v BelFastu, Vrtuli a od 6. 7. budou další i v Inku .
Taky občas hraju v Kapse na Borech a 19. 7. mám svatbu. Ne svoji, to se asi hned tak nestane. Zavolala mě kamarádka kamaráda mého kamaráda, jestli bych jí taky nezahrál, taxem řekl že jo. Tentokrát to bude v Břevnovském klášteře. Lokality se stále lepší, už jsem hrál v Letenském zámečku, na Vyšehradě a teď Břevnov. Třeba to i na hrad dotáhnu:-)
autor BigBrother |

Komentáře (0):