Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
23.Říjen 2008,07:59

Při svém brouzdání po internetu sem narazil na jeden pokus. Puvodne ho uvedl ve sve knize "Skryta tajemstvy vody" Dr. Masuro Emoto o kterem jsem psal v minulem clanku(#27). Jde o prokazani vlivu myslenky na hmotu. Jako pokusna "substance" nam poslouzi obycejna uvarená rýže. Zde je video v anglictine jak experiment probiha. Cesky postup napisu nize...

Nejprve si tedy uvarime beznou ryzi kterou rozdelime do tri nadob. O proti videu kde pouzivaji nadoby pouze dve, my pouzijeme tri aby jsme meli jednu nadobu "kontrolni". Na jednu nadobu napiseme slova MILUJU TE! na jednu napisete NENAVIDIM TE! a jendu nechate neoznacenou. Pokud ste zvolili vodotesne nadoby muzete do nich pridat jeste vodu, tak aby ryze byla pod hladinou, cely pokus to znacne "urychli".

Ted sme tedy ve fazi kdy mame tri nadoby s ryzi, upravene "pocity". Nadoby umistime na libovolne misto minimalne vsak 30 cm od sebe. Doporucuji nejake "teple" misto, neni potreba davat je do lednice.

Nasledujicich par dni se kadzy den aspon chcilku venujeme myslence na onu ryzi. Bud vysilame myslenky lasky k rizi na niz je napsano  MILUJU TE! nebo pocity nenavisti ke sklenici na ktere je napsano NENAVIDIM TE! Nepopsane sklenici se vubec nevenujeme.

Po nekolika dnech jsou jiz znatelne vysledky pokusu. Predbezne jste videli co se bude dit ve videu, nebudu to tady tedy rozepisovat. Vrele doporucuji kazdemu si to zkusit, je to levny a jednoduchy zpusob, vyzkouset si, jak reaguje okoli na nase myslenky...

 
vloženo Brandis
Permalink ¤