Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
22.Říjen 2008,11:15

Projekt pořádně nepochopíte pokud nebudete aspon okrajove neco vedet o diode s bilim sumem.

Dioda s bílým šumem
Quantecové diody s bílým šumem jsou využívány k detekci a následné analýze změn morfických polí a pole vědomí. Univerzitní výzkum těchto diod trvá už 30 let a do dnešní doby se podařilo prokázat, že mohou sloužit jako spojovací článek mezi vědomím a strojem (mysl-stroj-interakce/vzájemné působení). Globální projekt vědomí (Global Consciousness Project, GCP) realizovaný na Princetonské univerzitě v USA, potvrdil, že skenovat lze nejenom formy individuálního vědomí, ale také globální vědomí lidstva. Při teroristickém útoku na newyorské Světové obchodní centrum (World Trade Center, WTC), k němuž došlo 11. září 2001, zaznamenalo 50 diod v různých částech světa v reakci na stav globálního vědomí synchronní prudké výkyvy.

Globální projekt vědomí
(Global Consciousness Project, GCP)

Vedoucí: Dr. Roger Nelson

http://noosphere.princeton.edu/

Projekt, který byl zahájen v roce 1998, se zaměřil na sledování globálního vědomí prostřednictvím měření a na vyhodnocování údajů získaných z přibližně padesáti diod s bílým šumem rozmístěných po celé planetě.

Roger Nelson, který pracoval do poloviny roku 2002 v laboratořích PEAR (Princeton Engineering Anomalies Research), navrhl, aby bylo kromě jednotlivých forem vědomí sledováno rovněž globální vědomí, pokud se jeho existenci podaří prokázat a bude-li měřitelné. Od poloviny roku 1998 bylo v různých částech světa rozmístěno přibližně 50 diod s bílým šumem. Bílý šum si lze představit jako rádio naladěné mezi dvě stanice, kde dochází k velmi rychlému a nahodilému střídání zvukových frekvencí. Každá z 50 diod je napojená na počítač. Nezpracované údaje z jednotlivých počítačů jsou každodenně přenášeny do centrálního počítače univerzity v Princetonu. Tam je prováděna jejich analýza.

Zasáhnou-li do světového dění nějaké významné a emocionálně vypjaté události, přitáhnou zpravidla pozornost sdělovacích prostředků. Takové události jsou převáděny na statisticky porovnatelné záznamy.

Graf zaznamenavajicí vykyv hodnot pri teroristickem utoku na Svetove obchodni centrum 11/9 2001

Zdroj:http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2006040012      

 
vloženo Brandis
Permalink ¤