Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
26.Listopad 2008,07:27

Zde je kolekce tří knih od autora Jamese Redfielda. osobne povazuji tyto knihy za velmi poučné a plne jim veřím.

1. díl:

James Redfield vydal tuto svou knihu ve Spojených státech nejprve vlastním nákladem a v nevelkém počtu výtisků, a tehdy se stala neuvěřitelná věc: Celestinské proroctví začalo být opisováno a kopírováno a jeho pověst a sláva se šířily geometrickou řadou. Není divu - Obsahuje totiž tajemství, která mění svět, v němž právě žijeme. Hlavní hrdina, který touží poznat smysl života, se vypraví do Peru, aby pátral po tajemném Rukopisu neznámého původu, který se snaží oficiální místa úspěšně potlačit. Rukopis osvětluje, jakou cestou se bude naše civilizace ubírat v příštím tisíciletí. Přečtěte si i vy Celestinské proroctví - knihu, která už změnila tisíce lidských životů a která změní i život váš.

2. díl:

Autor navazuje na nový světový názor představovaný "Celestinským proroctvím", které přibližuje lidem devět stupňů poznání a odhaluje ve fascinujícím příběhu proroctví desáté, skutečnou duchovní podstatu všeho, čeho se snažíme dosáhnout.

3. díl:

Další kniha tohoto autora se vydává na cestu hledání jedenáctého proroctví.
V horách Tibetu žije komunita nazývaná Shambhala, která byla dlouho považovaná za mýtickou. Její tajné učení, které může mít nesmírný vliv na náš život, bylo světu skryto po dlouhá staletí.

Download: Zde jsou vsechny knihy v ZIPu. Soubor obsahuje tri knihy a DOC reader.

http://uloz.to/989414/James Redfield.zip

 
vloženo Brandis
Permalink ¤