Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
13.Říjen 2009,07:27

Už dlouhou dobu jsem nic nenapsal, přišlo mi že vše podstatné bylo vzděleno. Od doby kdy sem napsal poslední článek uběhl skoro rok a tak by se slušelo zase to tu trochu nakopnout!

Cely tento uplynuly rok jsem si žil skvěle a krásně. Na nic z toho co se stalo si nemohu stěžovat a nic bych nezměnil! Jsem opravdu rád že vím to co vím a sem moc rád že pokud Vy toto čtete, už také víte či brzo vědět budete ;-)

Me poslední články se zabývali spíše "celistvostí věcí" a snažil jsem se popsat celé skutečnosti z "vyšší prespektivy". Nyní bych se chtěl opět vrátit k tomu základnímu a opet Vám trochu připomenul "jak se mít co nejlépe a jak náš svět vlastně funguje."

Jak tu, ale tak sedím, uvedomil jsem si zakladní pravdu: nemužu vám vzdělit již nic nového a vše co mám nyní na mysli už bylo popsáno mnoha. Nechci jen vymýšlet nové fráze a pojmenování, nechci být plagiatorem myšlenek, ale přesto Vám chci pomoct ve vašem lepším pochopení života jako takového.

Nevím jak lépe vytvořit Váš úsudek, než tím že Vás nechám aby jste si ho cely sami vytvořit uz od zacatku. Rozhodl jsem se tedy že Vám nebudu říkat co a jak máte dělat, na co myslet a na co nemyslet, ale poskytnu Vám ty samé informace jakych se dostalo mě...

 Kdo na mých stránkách nečte poprvé již ví, že zde nalezne i několikero knih ke stažení a věcí k zamyšlení. Nyní Vám jsem přidám ZÁSADNÍ KNIHU, která mluvi jazykem srozumitelnejsim než všechny ostatní(aspon tedy na mě) a s její pomocí to musí každy normální člověk s trochou inteligence pochopit...

Kniha se jmenuje stejně jako tento článek MOC PŘITOMNÉHO OKAMŽIKU a napsal ji Eckhart Tolle1. Oprvdu vřele doporučuji všem!!! opravdu všem!!! Je to kniha napsaná formou otazek a odpovědí a je velmi čtivá a upřímná.

Mít možnost nařídit všem lidem světa povinnou četbu byla by právě tato kniha na prvním místě!!! V těsném závěsu následovaná knihami Jamese Redfielda.

Všechny zmíněné knihy naleznete zde na blogu v sekci Download.

Mejte se krásně a koukejte číst ;-)

PEACE

 

1- http://cs.wikipedia.org/wiki/Eckhart_Tolle

 
vloženo Brandis
Permalink ¤