Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
24.Červen 2008,14:02

Narazil jsem na jeden článek, který jsem si musel přečíst. Byl o vědci Wilhelmovi Reichovi, který se narodil v roce 1897 v Rakousku-Uhersku. Začínal tak že se pokoušel dokázat energetickou podstatu libida, kterou razil Sigmund Freud. V roce 1933 musel ale kvůli válce emigrovat do Finska a následně do Ameriky.  Ve svém bádání objevil, při pozorování rozkládajících se potravin, určitou energii. Vysvětloval si ji v té době jako „biony“, které byly nazvány a zkoumány H. Charltonem Bastianem.

Postupně přišel na to, že to nejsou „biony“, ale životní síla. Objevil a dokázal existenci něčeho co by jsme mohli nazvat čchi nebo tao. Objevil zdroj energie, který nutí semínka růst a který nás energeticky zásobí a dopřává nám spokojený život. V podstatě dokázal, že bůh je energie… Vynalezl princip práce s touto energii a sestrojil podle toho spoustu přístrojů, kterými byl schopen zázračně léčit lidi z rakoviny nebo rozhánět mraky na obloze. Navíc se podle toho na co přišel, dá vysvětlit původ všech menhirů a megalitických staveb. Dělal vědecké pokusy, které dokumentoval a snažil se patentovat, ale nikdy mu nebylo vyhoveno, a co víc byl za to stíhán a vězněn. Týden před jeho propuštěním zemřel na srdeční zástavu, přesto že byl úplně zdráv a těšil se za ženou a dětmi.

V případě tohoto objevu pokud by vše byla pravda, zatajily Američani světu největší vynález všech dob, každý jsme mohl byt už teď šťastný a zdravý a mít vše po čem toužíme. S touto otázkou a tematikou je úzce spojena tematika konspiračních teorii, New World Order, jak tomu říkají. Každému koho aspoň trochu zajímá, co sem tu napsal, doporučuji následující odkazy, ať si o tom všem udělá vlastní nezkresleny obraz.

http://www.jitrnizeme.cz/view.php?nazevclanku=wilhelm-reich-a-orgonova-energie&cisloclanku=2006051701

volnaenergie.xf.cz/navody/co_je_energie_orgonu.doc

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6969

 

A tady jedno krasne video kde ziskate spoustu informací jak k tomu všemu vubec mohlo dojít. Myslím ted NWO.

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7604

 
vloženo Brandis
Permalink ¤