Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
26.Březen 2008,10:32

Podvědomí je ta nejznalejší a největší složka. Není divu, když se skládá ze všeho. Někdo ji může říkat třeba bůh, jiný třeba akaša. Nic to nemění na tom, že je to naše součást a mi jeho. Podvědomí má tedy přístup, ke všem informacím a věcem. Ví tedy nejlépe jak čeho dosáhnout. Pokud tedy chcete dosáhnout čehokoli, měli byste to nechat na něm. To je logické, ne? Dyť jste to vy, ale víte všechno! Nevěříte si, chyba.

Vše co chceme, nám splní, protože je to naše součást a plni naše práni. Můžete si to představit tak že nás bezmezně miluje, splní vše co, nám na očích vidí. Předpona pod-vědomí naznačuje, že je naše vědomí tomuto Podvědomí nadřazeno. Podvědomí se neúčastni logiky, což je asi hlavni faktor jeho „neúspěchu“. Podvědomí jen bezhlavě plní to nač „myslíme“, co si „přejeme“ a co cítíme. Ty dva výrazy v předchozí větě sou v uvozovkách proto, že tomu není zas až tak. Jde o to, že pokud něco chcete, mate tendenci o tom porad přemýšlet, ale tak že probíráte pro i proti a snažíte si to nějak logicky odůvodnit a přesvědčit se že tomu tak bude. Často vám ale převládají ty proti a vy potom vůbec nevěříte, že se tomu tak stane. Najednou mate opačné myšlenky a podvědomí už vám je plni přesně tak jak jste nechtěli. Musíte, vždy když na to pomyslíte přerušit svůj vnitřní hlas a říci si vždy skálopevně to pozitivní, to čeho chcete dosáhnout tak jako byste toho už dosáhli a dále už na to nemyslet. Dále už je to na Podvědomí aby se vším co umí a zná, nám to opatřila. S těmi pocity to funguje přesněji. Chtěl bych jen nadhodit takovou myšlenku k zamyšlení: Když dokaže nějaka fyzicka skutecnost ovlivnit naše pocity a naši naladu, musi to podle akce a rekce fungovat i obracene. To znamena, že naše pocity jsou tvůrčí a jsou schopny utvařet svět okolo nás. S pocity se pracuje podobně jako s vnitřnim hlasem. Musíte v sobě prostě zapudit ten pocit neůspěchu a prohry, a vybavit si jiny pocit, třeba pocit radosti a štestí. Podvědomí bude potom plnit i to co neřeknete, protože ví vše, ví jak vás nejlépe udělat štastnými a ví jak toho nejlépe dosáhnout.

S nadsázkou se můžete povazovat za šéfa mafie a podvědomí je ten první poskok pod vámi, vaše práva ruka. Děla Vše pro to abyste byli happy a v pohodě, byt mu třeba nic neříkáte, stačí vám na to jen jednou „nahlas“ pomyslet. Bohužel pro nás, nás podvědomí nechává myslet "za sebe" a jen slepě vykonává...

 

 
vloženo Brandis
Permalink ¤