Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
08.Únor 2010,16:42
Cilem vseho je dosahnout jakehosi "osviceni". K onemu osviceni se madojit ruzne: pres to byt dobrym clovekem po to zabit co nejvic lidi. Toto osviceni spociva v dostatecnem nahromadeni energie "coz si lide ani nemohli uvedomit". Ta energie k nam proudi jen v jednu urcitou chvily a ta je tak tezko zkoumatelna, ze se s ni nikdo nezabyval. Proto kazdy se "nadchnul" pro jedno reseni a mynil ze je toto prave! Ve skutecnosti ale resenim byla ona chvile kterou jim dalo ono reseni pocitit! To ze ve valce zapomenete na vsechno kolem,"otevrete svou mysl", a sekate hlava nehlava, absolutne bez myslenek,beze strachu, je stejne osviceni jake zazije mnich pokud bude meditovat s "klidnou mysli".
Cele je to jen o tom OKAMZIKU KTERY DOKAZEME PROZIT TED!!!

To TED je moment kdy k nam proudi nejvic energie, v tom okamziku ji zbirame, zuslechtujeme a vracime okoli. S kazdym takovym prijmem roste nase vlastni hladina nez se dostane na level "osviceni".
Clovek v pritomnem okamziku je laskavy, laskyplny a absolutne nad veci. Nenipotreba "mit rad blizniho sveho", kdyz jste v pritomnem okamziku je to automaticke. Lide v drivejsich dobach jen nevideli tu analogii! My se musime poucit...
Vsechno co delate, at je to Parkour, rybareni,cyklistyka, vsechno delate z jednoho jedineho duvodu=dela vam to dobre!!! ANO, a to je presne ta faze kdy k vam proudi energie. To je podvedome chovani cloveka dostavat se do takovych situaci a hledat takove zpusoby vyziti ktere mu dovoli byt TED! Vy to ted vite, zkustesi to: kouknete z okna a budte TED! Co vam chybi, jak vam je, kde jste- nic nerozlisujte a budte TED, jen pozorujte sve okoli s "VDECNOSTI KAZDEHO NOVEHO TED" a rozhlizejte se! No neni to nadhera!!!

Pokud si lide uvedomi ze je to vse jen o tomhle ma lidstvo vyhrano!

Ted vy vsichni vite jak na to, bezte a sirte to mezi lidi :D

Mejte se krasne!!!
 
vloženo Brandis
Permalink ¤