14.Listopad 2008

KATUŠKA :-)

Ty to všechno víš, poklade můj nejdražší!

JAŇULKA :-)


Jani, to je tak super, že jsme se začaly spolu tak přátelit, víme, kdo za to všechno může a patří té osobě velké díky, protože mít kamarádku jako jsi ty, je opravdu báječné a jsem za to moc ráda!!!! Už máme spolu pár zážitků, že??? :-D A doufám, že budou pořád a pořád přibývat!! Jsi moc krásná a hodná slečna a já Tě mám ráda!!!

 

DITUŠ A EVULKA :-)

To Ditka:No ty jsi číslo!!! Nikdy nezapomenu na telefonát o svaťáku :-D Jsi prostě svá a to je na Tobě skvělé :) Jinak můj osobní právník do budoucna!

To Evuška: Tahle úžasná slečna pro mě hodně znamená. Strávily jsme spolu 4 roky na gymplu a jsem ráda, že to došlo tam, kam to došlo :-D Snad víš, jak to myslím? :-) Má srdíčko na správném místě a já si ji za toto moc vážím. Snad už se brzo uvidíme...

MONÝ (ICE-TEA)

Patříš k nim i ty Moni, jsi moc hodná, krásná a upřímná! Díky za Tebe! Jednou budeš skvělou paní učitelkou ;-) Jsem ráda, že se známe! Taky máš v mém srdíčku místo :-)

 

 

 

 
Autor: CharliehoKlaara v 22:33 |


Komentáře (1):


V 26.12.2008 23:00:44, _monicka.com_

Princezno moje, můžu ti říct, že jsem strašně vděčná, že patřím k tvým vyvoleným..i ty jsi v mým srdíčku..Jsi naprosto jedinečnej člověk s obrovským srdíčkem a věčným optimismem, kterej mě někdy až děsí :-)..Jsem taky vděčná za to, že jsem tě mohla poznat...protože ten, kdo to štěstí neměl o hodně příchází...Jsi prostě nej zlatí..mám tě tááááákhle ráda:-*