15.Květen 2007,21:12
Co je normální ??? Otázka na kterou se těžce odpovídá a je těžké si jí položit. A každého názor se jistě liší.

Je normální když člověk chodí do kostela když není věřící? Je normální jíst řízek z rýží? Je normální když jsou lidi které nebaví počítač? Je normální nosit kalhoty bez pásku? Je normální snídat párek ? To jsou otázky, ale když se tak zeptáte lidí…každý na to bude mít jiný názor, někdo řekne že je to normální a někdo zase že ne..

Vezměte si že existují lidé co si nepřipouští že existují nějaké problémy. Prostě jen tak nic neřeší a jiní zase dávají svým problémům až moc velký význam. Jsou oni normální ?

Každý člověk je úplně jiný. To co člověku příjde normální ovlivní výchova, prostředí, rodiče a lidé se kterýma se stýkáme, ale také zážitky a události.

Největší rozbroje vznikají mezi vírami. Různá vyznání nejsou schopná se navzájem tolerovat. Raději na sebe útočí. Nejaktuálnější je asi věčné téma. Cikáni. Jakmile se někdo odlišuje od ostatních vzhledově nebo psychicky, hned má problémy.
Kdo z vás nikdy neodsoudil člověka ještě před tím, než ho poznal? A to jen kvůli tomu, že vám na první pohled nebyl sympatický. Tohle vám připadá normální?

Abych to tedy shrnul. Podle mého názoru je normální vše, kromě toho co se týká lidí a lidí samotných. Až na pár vyjímek, které končí v blázinci, nebo s podřezanými žílami.
 
kategorie: ....
vložil: ChicaChupetka
Permalink ¤


0 Komentáře: