O focení, mé zálibě
08.Květen 2007,09:36

Opět pár fotografii ze starší foceni. S touhle dívenkoufotím moc rád. Je plna energie, je šikovná a baví ji to. Je s ni sranda az foceni odjíždíme vždy s krásnýma fotkami. To že je moc hezká zdeasi zmiňovat nemusím to snad každý poznal.

Tato fotografie vznikla jako- když sem si projíždělfotografie okamžitě mě uhranula. Dokonce provedené zbavení se mi povedlo. Fotografie na mě působí velmi příjemně.Zaujalo mě světlo svitích z druhé strany z toho okna, bez něj by toasi nebylo ono.

Tato fotografie je pořád ze steného místa ve stejnýden.  S touto fotografii sem se dostdlouho pral s provedením úpravy a ani teď se mi nezdá úplně správná.Každopádně na této fotografii působí velmi vyzývavě. Hlavně to dělá to ramínko,nevím pro  ale pokaždé odhalený kousekspodního prádla dá fotografii víc sexuality.

A další fotografie je v černobílém provedení,což mnozí z vás jistě poznaly  U této fotky mě zaujala hladina ostrosti. Sice asi trochu vadí uřízlatvář ale mě se to rozhodně libí. Sem fotograf terej rád řeže fotografie 
 
kategorie: Fotografie
vložil: Chuck5
Permalink ¤


0 Komentáře: