O focení, mé zálibě
28.Duben 2007,08:29
Toto focení bylo velmi zajímavé,už z toho důvodu, že to bylo poprvé, kdy sem fotil se dvěmi modelkami najednou.Je mnohem těžší zkorigovat si obě modelky. Bohužel i světelné podmínky nebylymoc dobré, jelikož jsme fotili v místnosti. Každopádně tohle je jedna z fotografii,která se mi libí. Je na ní zajímavý ten protiklad- bílá - černá (anděl - ďábel),samozřejmě jen obrazně. Obě kamarádky jsou spíš andílci. Možná teď, když na totak koukám, tak sem je mohl prohodit, ale to už je jedno.

Další fotografie je z místnostio kousek dál. Tady bylo bohužel ještě horší světlo, a tak se musely zvýšitparametry na úkor kvalitě. Ale fotografie je to pro mě velmi zajímavá. Je sexya strašně se mi libí ta škuba na prdelce. Vypadalo to opravdu moc hezky, alezřejmě se mi to na této fotografii nepovedlo zachytit úplně, jak bych chtěl.

Mojenejoblíbenější fotografie jsou detaily a také portréty. Nevím proč, ale je mito nejmilejší. Tento portrét je úplně poslední, který jsem zatím vytvořil.Působí na mě opravdu příjemně a je úplně jiný než ty, co se mi do teď povedlovytvořit. Nejspíš díky těm krásným kudrnatým vláskům. I s úpravou jsem bylspokojený, ale jen do určité míry. Pořád se mám hodně co učit.
 
kategorie: Fotografie
vložil: Chuck5
Permalink ¤


0 Komentáře: