Camp Rock - popis filmu | Camp Rock

Originální název: Camp Rock
Žánr: Komedie, Muzikál, Rodinný, Romantický
Rok výroby: 2008
Režie: Matthew Diamond

Popis filmu

Mitchie je obyčejná holka, kterámá sen. Chce v budoucnosti dělat to, co ji baví ze všeho nejvíc, hudbu.Právě teď vidí cestu ke splnění snu v akci "Camp Rock", která se konákaždé léto.

Napřed to vypadá, že kvůli nedostatku peněz žádný camp nebude, alenakonec díky tomu, že Mitchiina matka dostane v campu prácišéfkuchařky, se hlavní hrdinka vydává zažít své nejlepší léto v životě,kde chce i přes svou trému zazářit jako sólová zpěvačka. Ovšem vše sezmění, když Mitchie potkává "hvězdu" campu Tess a její dvě kamarádky.Aby zapadla do kolektivu "dětí slavných osobností", vymyslí si historkuo svém úžasném životě v Číně a matce která je hlavní hvězdou televize,a této historky se pro svou reputaci a slávu na campu drží.

Ale všechno co si Mitchie vysnila se začíná bortit jako domeček zkaret. Díky svému přátelství s Tess se z ní stala vokálistka v pozadí ataky Tessin "služebníček". Jako překvapení se na campu objeví slavnápopová hvězda Shane, který má jako nápravu za své hvězdné manýry býtinstruktorem. Po prvních neshodách se z něj a z Mitchie stanou dobřípřátelé. Ale jak to tak bývá, každá lež jednou vyplave na povrch aMitchie bude muset nést následky...