blog o hře Gothic 1,2,3 a o životě kolem nás
20.Srpen 2007,17:37
Banditi

Tábor Nový tábor
Vrstva společnosti střední
Vlivní banditi Lares, Mordrag



Pokud se chcete stát členy Nového tábora, vaší první stanicí budou bandité v čele se svým vůdcem Laresem. Bandité jsou po rolnících, kteří dennodenně pracují na rýžových polích druhou nejnižší (střední) vrstvou společnosti.
Aby vás Lares přijal mezi své ovečky, musíte splnit jediný hlavní úkol. Od Diega ve Starém táboře získáte úkol na přinesení seznamu věcí ze Starého dolu. Ten ale chytře přinesete Laresovi a potom se už jen řídíte jeho pokyny. Když vše uděláte, bude vám dána zbroj bandity a stanete se jedním z nich.

Už podle jména bandita je každému jasné, že tito chlapi by nejradši loupili, okrádali a plenili. To také dělají a nejlépe chlápkům ze Starého tábora, s nimiž mají doslova vykopanou válečnou sekeru. Na povrch sice téměř nic nepoznáte, ale pokud se dáte do řeči s tím pravým, dozvíte se mnoho zajímavých věcí, např. jaké naschvály si dělají atd. Tu třeba Mordrag z Nového tábora ukradl pár věciček ze Starého tábora a pak je tam lišácky prodal.
Bandité jsou nevychovaní a drzí chlapíci, kteří si dělají doslova co chtějí. Tento fakt dokazuje bandita Shrike, jenž si začal ve čtvrti žoldáků bez jakéhokoli svolení stavět svoji chatrč. Takové choutky banditů se žoldákům vůbec nezamlouvají, tudíž je pro bezpečnost tábora musejí trochu krotit.
Tímto se dostávám k domovům banditů, které jsou na severním svahu velké jeskyně. Na nejvyšším ochozu má svůj domek také Lares, vůdce tlupy, jenž je pořádně střežen a ke vstupu k němu je vždy potřeba něco speciálního.
 
vloženo Corristo
Permalink ¤