blog o hře Gothic 1,2,3 a o životě kolem nás
20.Srpen 2007,17:43
Guru
Tábor Bratrstvo Spáče

Vrstva společnosti nejvyšší
Vlivní guru Y Berion, Cor Kalom



Guru jsou nejvyšší vrstvou společnosti v Bratrstvu Spáče. Teoreticky jsou na tom stějně jako templáři, ale fakticky jsou nad nimi, už jen proto, že vůdcem tábora je jeden z nich - Y Berion. Další významní jsou Cor Kalom a všichni Baalové v táboře.
Ve hře se GURU stát nemůžete.
Guru mají v táboře doslova výsostné postavení. To potvrzuje, že normální člověk, pokud není členem místní komunity, na ně nesmí za žádnou cenu promluvit. Pokud by se tak stalo, odvrátil by si jejich přízeň a pokud by uvažoval o připojení k Bratrstvu, dost si tím pokazí. Komunikovat s nimi můžete jen pokud jste členy tábora nebo pokud vás osloví oni sami. A není lehké toho dosáhnout. Většinou musíte udělat něco, co je přiměje k tomu, aby na vás promluvili.

Mezi guru mohou vstoupit jen ti nejlepší novicové. Jen ti co mají skutečný zájem stát se otrokem Spáčovy magie. Jen ti se silnou vírou a odhodlání. To dokazuje, že guru najdete v táboře jen hodně málo. Celý tábor si rozdělují na jakési obvody. Jeden je u brány, druhý kontroluje zpracovávání drogy, další přijímá učně atd.
Nejvyšší představený je Y Berion, jenž je zároveň vůdce tábora. Svou "chatrč" má ve velkém chrámu. Jeho zástupce je další z guru Cor Kalom, jehož životní úroveň je od Y Beriona značně nižší.
 
vloženo Corristo
Permalink ¤