blog o hře Gothic 1,2,3 a o životě kolem nás
20.Srpen 2007,17:45
Stíny
Tábor Starý tábor

Vrstva společnosti střední
Vlivné stíny Diego, Fisk, Scatty, Ian



Chcete-li se přidat k Starému táboru, vaší první zastávkou budou Stíny. Ti jsou po obyčejných kopáčích, kteří denně rubou magickou rudu ve Starém dole, druhou nejnižší vrstvou místní komunity. No a kopáčem se stát nemůžete, taky komu by se chtělo každý den makat až do vyčerpání. Navíc když se zeptáte nějakého kopáče, jako by měl vizi budoucnosti. Odbyje vás se slovy, že vy máte na víc, že klidně můžete ovládnout celý tábor.
Ale zpět ke Stínům. Abyste se mohli stát jedním z nich, je třeba splnit spousty úkolů a také test oddanosti, který vám zadá Diego. Diego je hlavou všech stínů a stará se o jejich zájmy v táboře. Svou chatrč má kousek od vchodu do hradu. Ostatní stíny se pohybují různě po táboře. K přijetí do tábora potřebujete navštívit několik z nich - ti nejdůležitější jsou Sly, Scatty, Dexter a Whistler.

Když splníte všechny úkoly plus zkoušku oddanosti pro Diega, bude vám povolen vstup do vnitřního okruhu a následovně do rezidence samotného Gomeze. Ten vás pasuje na Stína a dá vám hezké stínové brnění.
A co stíny dělají? Stíny jsou v podstatě takovou vrstvou, která se jen tak poflakuje a když je potřeba, jdou do terénu třeba lovit zvěř atd. Dělají to, co nemohou stráže. Ve skutečnosti jsou jen takovou pravou rukou stráží, kteří jim třeba svěřují práci, na kterou nestačí. Jinak se celkem flákají. Kecají mezi sebou či si opékají mrchožrouty na ohni.
 
vloženo Corristo
Permalink ¤