blog o hře Gothic 1,2,3 a o životě kolem nás
20.Srpen 2007,17:43
Templáři
Tábor Bratrstvo Spáče

Vrstva společnosti vyšší
Vlivní templáři Cor Angar, Gor na Drak



Templáři jsou spolu s guru nejvyšší vrstvou tábora v bažinách. Tento dojem může trochu kazit jen to, že vůdcem tábora je jeden z guru, a tak jsou guru přeci jen o trošičku nad templáři. Ale tento fakt nemá ve hře žádnou váhu.
Templáři jsou spáčovi věrní bojovníci a vstupu do jejich řad předchází složitý úkol. Musíte přinést vajíčka královny důlních červů pro Cor Kaloma. Za takovou velikou zásluhu budete jmenováni mezi templáře.

Hlavním úkolem templářů je chránit celé Bratrstvo před možnými nepřáteli. Chránit novice při sběru drogy z bažin, hlídat domy nejvlivnějších guru, být dnem i nocí na pozoru a také střežit chrám nejvyššího muže tábora - Y Beriona. Dalším důležitým posláním je přinášet výměšky z kusadel důlních červů ze Starého dolu pro experimenty Cor Kaloma. Neminou je také různé speciální úkoly, jež je potřeba vykonat.
Charakteristickým znakem templářů je krom jejich zbroje také používání obouručního meče. Díky němu dokáží oddělat i větší monstra na jednu ránu, proto je radši moc nepokoušejte, ať to taky neschytáte.
Templáři mají své obydlí na ochozech v korunách stromů. Jejich vůdcem je férový Cor Angar, jenž se později stane i vůdcem celého tábora.
 
vloženo Corristo
Permalink ¤