21.Prosinec 2008
CHLAPEC
Byljednou jeden ..... chlapec, který se narodil s nemocí. Byla tonevyléčitelná nemoc. V 17 letech..... mohl každou chvíli umřít. Žilstále jen stáhnutý v domě, pod dohledem své matky. Jednou už toho aleměl dost, a tak se rozhodl, jednou jedinkrát si vyjít. Poprosil svoumatku o dovolení a ona mu to umožnila. Když se procházel svou čtvrtí,viděl množství obchodů.
Když šel okolo obchodu s hudebninami, uvidělnádherné děvče, asi v jeho letech. Byla to láska na první pohled.Otevřel dveře a vstoupil dovnitř. Nedíval se po ničem jiném, jen po ní.Stále více se blížil k přepážce, kde stála. Podívala se na něj a súsměvem se zeptala: "Můzu vám nějak pomoci?" Během toho si myslel, žeje to ten nejpěknější úsměv, který ve svém životě viděl. Pocítilpotřebu ji políbit právě v tomto momentu. Koktavě jí odvětil:
"Ano,eeehhh, uuuhhh... rád bych koupil jedno CD." Bez přemýšlení vzal prvníCD, které uviděl a zaplatil. "Chceš ho zabalit?" zeptalo se děvče zases úsměvem. Odpověděl že ano, a kýval souhlasne hlavou; ona šla dozadu apak přišla se zabaleným balíčkem, který mu předala. On si jej vzal aopustil obchůdek. Odešel domů a od toho dne navštěvoval tento obchodkaždičký den, aby koupil nějaké CD. To děvče stále balilo jednotlivé CDa on si je pak vzal domů, položil je nerozbalené do šuplíku. Příliš sestyděl, než aby pozval to děvče, aby si s ním vyšla. Ačkoliv už tozkoušel, nešlo mu to.
Jeho matka se pokusila ho v tom povzbudit, abyse další den odvážil, a on se chytl za srdce a, ... a vyšel odvážne kobchodu. Koupil si CD a jako vždy ho dostal zabalené. Vzal CD a když seona nedívala, rychle ji nechal na pultu lístek se svým telefonnímčíslem a vyběhl z obchodu ven.

"......Crrrrrr !!!"

Matkazvedla sluchátko: "Ano?", byla to ona, ptala se na jejího syna; matkanaprosto zničena začala plakat a řekla: "Ty to nevíš? ... Včera zemřel."
Bylopříliš dlouho ticho, až na pláč matky, který se v sluchátku ozýval.Pozdeji vstoupila matka do pokoje svého syna, aby si jej připoměla.
Rozhodlase začít s tříděním jeho věcí. Otevřela šuplík a k jejímu překvapení setam tyčily hory CD, které nebyly ani rozbalené. Byla zvědavá, bylo tamtolik k vidění a ona se nemohla udržet.
Vzala jedno, sedla si napostel a začala rozbalovat CD a nasla u něj přilozený i kus papíru.Matka ho vzala do ruky a začala číst. Stálo na něm: "Ahoj! Jsi faktmilý, chtěl by sis se mnou někdy vyjít? Mám tě ráda.... Sofia."
Shlasitou emoci otevřela matka ješte jedno CD, a i z něj vypadl listpapíru, ze všech balíčků ....... na všech bylo napsáno to samé...
***
Ponaučení:Život je už takový, proto nikdy nečekej na zířek, když máš někomu říci,že ho máš rád! Zítra na to můze být už příliš pozdě.
Vložil: Daisynka017 @ 15:48  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: Daisynka017
Domov: Ústecký kraj
O mně: Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL!
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates