Největší magor mýho života

Autor -Danny.Rock- | 15.Červen 2009 | 00:01

Jo, takhle přesně má znít název.... a je to vo mym fotroj... Je to fakt idiot!!!! Včera mi volal a zval mě na dnešní oběd. Jako fakt se mi nechtělo, ale říkám si co, ještě to tak nějak přežiju, aspoň trošku obnovíme zamrzlou komunikaci. Přecijen je to můj otec. Ale fakt neee, tohle vážně nejde! Jsem vytočenej ještě teď!!! Normálně se do mě začal navážet... nejdřív se školou, pak s HRANÍM!! prej že se mám vykašlat na kapelu a nějaký to "moje drnkání" že prej to stejně k ničemu nevede a že bych radši měl pořádně studovat, jít na vejsku a taky chodit na brigádu.... on sám není schopnej mi dát ani na blbej sporťák se školou a bude mě moralizovat?? jako cože?! už mě to pěkně prudí... to jsem si zas nadělal do bot, že jsem s nim vůbec na ten voběd chodil!!!

No, aspoň že byl včera fajn den s Terezkou v ZOO... Normálně mě celkem baví plameňáci.... oni jsou tak srandovní. Všichni tam za sebou tak vtipně pochodovali do tý jejich budky. Přitom ani nemuseli :-) Fakt joke... navíc jsou zajímavý. Tkaový elegantní - a jiný než jakejkoliv jinej pták. A pak ta lední medvědice, jak furt kejve hlavou. Ta je taky úžasná.... A čet jsem o tom kejvání a ona to má prej jako postižení, že si to jako tik vsugerovala někdy když byla malá a te´d že se toho už nezbaví... ale že prej to není na obtíž, tak aspoň že se chuděrka netrápí :)) Jinak ale s Terkou nevim no... jako fajn, je to příjemný, milý, všechno... ale asi to začíná bejt krapet nuda nebo já nevim.... za včerejší den jsme si dali jen pusu na přivítanou a při odchodu. Nevim, co si o tom mám myslet.... dělám něco blbě nebo co?!?


Komentáře

« Domů

Danny.Rock | 15.06.2009 23:03:58

no holky, díky za podporu... uvidíme jak se to všechno vyvrbí, ale snad dobře! :)

Stay-C | 15.06.2009 11:17:38

Musíš na ní pomaličku. Nedávno prožila sklamání v lásce, tak teď už chlapům moc nevěří.Musíš počkat, až pozná, že Tob věřit může.Ty jsi přeci lev, kterej se bez boje nevzdá,ne?

luciana | 15.06.2009 10:18:55

Hm a to chceš Terku jako hned do postele nebo co? Si musíš počkat!!!!!

Přidej komentář