04.Červenec 2007
Jméno: Sydney Gerge Wilson
Přezdívka: "Monkey Boy"
Pozice: DJ
Číslo: 0#
Datum narození: 15. března 1978
Výška: 182 cm

INFO: Narodil se 15. března 1978 s šesti prsty na každé ruce, ale po narození mu byly amputovány. Je velice sarkastický s oblibou na stage zapaloval své desky a přitom na nich scratchoval, ale teď už to nedělá, protože měl nějaké vážné problémy s policií. Celkově to je takový poděs. Když nescratchuje, tak nejčastěji skáče do publika a různě poskakuje po jevišti, proto dostal přezdívku "Monkey Boy". Má devět plynových masek. Na show trpí nedostatkem kyslíku, což mu způsobuje tzv. "organický syndrom", který pak navozuje stavy zuřivosti a nepříčetnosti. Polovinu show vůbec neví, kde je a Shawn ho musí držet na uzdě. Je nejmladším členem SlipKnoT a jeho rodina pochází z Anglie. Má vlastní Side Project jako DJ Starscream - už vydal několik CD. Ve volném čase se věnuje snowboardingu, vaření a keramice.

Nejoblíbenější filmy:
1. Drunken Master 2
2. Black Mask
3. Man on the Moon
4. Evil Dead
5. Evil Dead 2
6. Army of Darkness
7. Phantasm

MASKA: Sid Wilson

SlipKnoT: Byla to upravená plynová maska, ve které měl nedostatek kyslíku a tak někdy i polovinu show vůbec nevěděl co se děje a kde je.

Iowa: Stále plynová maska, ale tentokrát i někdy v bílém provedení. Bílou masku můžeme vidět např. na DVD Disasterpieces.

VOL.3: Maska se změnila hned dvakrát. Nejprve to byla maska kostlivce, ze které mu volně visely vlasy. Ale s příchodem Subliminal Verses Tour ji změnil ještě jednou, tentokrát má taktéž masku kostlivce ale má ji bílou a kryje mu celou hlavu.

Vložil: DarkDeath ¤