04.Červenec 2007

Hraje na kytaru
Datum narození: 26. 4. 1975
Výška: 5"3
Váha: 160lbs
Zaměstnání před Slipknot: Noční směny na benzínce v Des Moines. Od tama ho ale brzo vykopli prtože prý 'děsil zákazníky'. Vlastně za ním vždycky přišel Shawn, pustili si metal na plné pecky a vymýšleli Slipknot.
Joey je kromě Murderdolls taky ve skupině Hell Pig, ale to je ještě všechno v začátcích. Jeho další project je Amiccus, ale ti teď nic neplánují.
Pravé jméno: Nathan Jonas Jordison, ale odjakživa se mu říká Joey.
Předzdívka: Superball (K té předzdívce přišel tak, že jednou byl po show tak naštvaný, že skákal po místnosti a řval) nebo Anal
Má dvě sestry a úžasnou mamku - obrovská fanynka Slipknot, nenosí nic jiného, než Slipknot a Murderdolls oblečení. Nevlastní otec v prosinci 2002 zemřel.
Jednou na tour s Coal Chamber s sebou neměl svého technika a byl z toho tak vytočený, že rozebral svůj drum set a začal jednotlivé části házet proti zdi. Přitom si rozřízl koleno a týden nemohl hrát.
Jednou po něm Shawn hodil pivní sud. Joey nestačil uhnout a tak má na hlavě pořádnou jizvu.
Koníčky: hudba, videohry, spánek a sex.
Když mu bylo 6 let, viděl v místních novinách zprávu, že v Des Moines byl Ozzy Osborne a ukousl hlavu netopýrovi. Na malého Joeyho to tak zapůsobilo, že si pár dní později koupil CD Blizzard Of Ozz.
Od 6ti let miluje horory a gore. Metal poslouchá od 13ti
Hudba, která ho dost ovlivnila: The Venom, Slayer, Jane´s Addiction, Police, Cannibal Corpse, Mercyful Fate, KISS, Fantomas, Misfits, Melvin, Black Sabbath.
Je nejmenší a nejukecanější člen Slipknot.
Na kytaru začal hrát v pěti letech a hraje na ni stejně dobře jako na bubny.
První bubny dostal v 10ti letech. Ty ale rozmlátil, když se mu nedařilo s činelama, ačkoli cvičil od příchodu ze školy dlouho do noci. Rodiče mu k Vánocům koupili nové.
Udělal remix Mansonova Fight Songu. Taky se objevil v jeho videoklipu k songu Tainted Love.
Manson zase pro změnu hrál v Dead In Hollywood klipu od Murderdolls. Je Mansonův velký fanoušek a propařili spolu celý Ozzfest.
Nejoblíbenější horor - The Phantasm Car.
Stále žije se svou matkou... v tom samém pokoji, ve kterém spával od svých 2 let. Jeho máma je zároveň jeho nejlepší kamarádka (nejlepší kamarád je prý Paul) a strká mu jídlo pode dveřmi.
Před Slipknot byl ve skupinách Motividious a Anal Blast (CD Vaginal Vempire napsal společně s Paulem)
První koncert, na kterém byl byli KISS na tour Asylium.
Sám sebe popisuje jako introvertního, tichého a pozorného.
Udělal zpětné vokály v songu Nothing Is Left z Burning Red CD (Machine Head).
S Trippem Eisenem založil Murderdolls.
Jeden z jeho největších snů je bubnovat pro Slayer.

Vložil: DarkDeath ¤