Jak na lepší sex a ženský orgasmus

Orgasmus

Tento článek je určen spíš mladším, protože tam se rozdílná sexuální potřeba mezi mužem a ženou projevuje nejvíc. U starších děvčat platí mírně jiná pravidla.

Mladý kluk má na sex chuť pořád, mladé holce zase sex tam moc neříká. Raději by se nechala hladit, povídala by si a vychutnávala si nejrůznější něžnosti. Kluk se raději hned udělá a spokojeně usne.

Není divu, že takový „sex“ holku nebaví. Žádná předehra, nic něžného jen pár „směšných“ pohybů a konec. Když o tom tak přemýšlím, tak je mi takové holky vážně líto. A hlavně nechápu jak může vydržet sex bez erotiky a bez orgasmu. Taková představa je pro chlapa naprosto úděsná.

Příčiny nudy v posteli jsou jasné. Minimální zkušenosti partnera a mlčení z dívčiny strany. Těžko se totiž může mladý donchuan dozvědět, jak je k ničemu, když mu to nikdo neřekne. Těžko se může zlepšit, když mu nikdo neukáže jak. No a samozřejmě musí chtít i on. Ale chlapi se rádi učí věci okolo sexu.

Co s tím?

Možná to bude pro vás naprostá novinka, ale jen velmi málo mladých holek dosáhne orgasmu při sexu. A proč by vás to mělo zajímat? Protože být lepší milenec není na škodu. Takže: jak se jím stát?

Nebudu vám teď dávat lekci z anatomie, ani vás nebudu učit správný prstoklad, nebo jazykové tornádo. Na takové věci si přijďte sami, přivést ženu k orgasmu totiž nejde teoreticky nastudovat. Ale přesto stačí dodržovat pár maličkostí a zažijete nejen příjemnější sex, ale dostane ho častěji a ještě se budete cítit jako pořádní chlapi. Protože největší požitek ze sexu není udělat sebe, ale vychutnat si orgasmus partnerky.

Zkusím navázat na svůj članek o dotecich a trošku to rozvést. Ženy totiž dotyky milují a vyžadují. Sundat jim kalhotky a opíchat je, dokáže každej vůl, ale umět holku naladit a správně rozehřát, chce trošku praxe.

Něžné hlazení už přes oblečení, mazlit se se vztyčenými bradavkami, které se snaží propíchnout podprsenku, jemné líbání na ouškách a krku, to je ten nejlepší základ. Hlavně nikam nespěchejte. Máte přece čas. Než strčíte ruku do jejího klína, měla by urazit obrovskou cestu po celém jejím těle. Vychutnejte si její jemnou horkou pokožku, hlaďte ji jen prsty, nepoužívejte dlaň. Klidně si ji pomalu svlékněte, a nechte jí jen kalhotky. Aspoň vás ten klín nebude tak lákat. Ono to totiž není to nejdůležitější. A takové hlazení přes kalhotky, líbání na tříslech a stehnech.. hm, to ji určitě přivede do varu. Těžko potom bude mít pocit, že vám jde jen o jedno.

No a pak přijde ten okamžik, kdy sundáte promočené kalhotky. Pěkně pomaličku a začnete si hrát s její vlhkou lasturkou. Vlastně si ani hrát nemusíte, můžete si to všecko zkrátit a zasexovat si. Vše záleží jen na vás, jestli si ještě chvilku počkáte a dokážete si jací jste pořádní chlapi, nebo na to rovnou vlítnete.

Finále

Nebojte se zeptat dívky co a jak má ráda. Vím, že se to dobře radí, ale blbě dělá. Tak se aspoň zkuste nechat vést a zapojte do hry i její ruce. Jedině tak se dozvíte a osvojíte co má ráda a jak to má ráda. Jen mějte na paměti jedno pravidlo. Neměňte rytmus ani styl dráždění, držte se toho co vám ukazovala.

Bohužel mladé holky se docela stydí předvést co je vzrušuje, takže vám někdy nezbude než experimentovat. Zkoušejte lehké doteky a sledujte jestli se jí to líbí, většinou to jde dobře poznat. Hlavně neopakujte to, co nemělo úspěch.

Nejlepší jsou krouživé pohyby prstů kolem! klitorisu. Intenzita by se měla s blížícím orgasmem zvyšovat, ale při orgasmu zase rychle klesat. Všechno chce trošku praxe, ale ta praxe je přece moc zajímavá. Odměna bude sladká, sex nebude tak všední a vy budete mít pocit, že jste něco dokázali a své přítelkyni něco dali. Vsaďte se, že se po jejím orgasmu budete cítit jako supermani.

Hodně úspěchů vám přeje Dawsonek

napsal/a: DawsonX 14:17 | Moudra Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Teryna-jam 12.02.2008 02:39:54

jj,to čumim...