Kluk pro tebe   27.Březen 2008


Se kterým budeš šťastná??

Machr!!!!!

Plus pro MACHRA:

1. Zakládá si na svém vzhledu, postavě a oblečení. Na jeho vysportované tělo a styl letí hodně holek.

2. Tenhle týpek má v malíku všechno, co zrovna frčí, a rád se s tím vytahuje. Své okolí s oblibou poučuje o nejnovějších hitech, které má vždycky jako první vypálené na cédéčkách, a mimo to má dokonalý přehled o všech trendy akcích a událostech.

3. Je to bavič každým coulem. Všude, kde se tenhle frajer objeví, se něco děje. Je rád středem pozornosti, a i když občas nějakou tu historku přibarví, dokáže být vtipný a zábavný. A nebyl by to on, kdyby ho někdo rozhodil.

Mínus pro MACHRA:

1. Myslí si, že má vždycky pravdu. Když jsi s ním, musíš pořád bojovat o svůj vlastní názor, protože tón chce udávat on.

2. Jeho přidrzlé hlášky můžou lézt ostatním na nervy! A hlavně se každou chvíli otočí za jinou holkou.

3. Nikdy v životě by nepřiznal svoji chybu. Pan "Perfektní" přece jedná vždycky bezchybně. Boužel neumí tolerovat ani slabosti druhých.

Stojíš o kluka.......

Pokud si odpověděla víc jak 3x ANO POTOM TOUŽÍŠ PO MACHROVI!!!

Slavní machři! - Usher, Colin Farrell, Vin Diesel

Romantik!!!!!

Plus pro ROMANTIKA:

1. Je to opravdový gentleman, který se nestydí dát svojí holce kytku. O tom se ti může u frajera jen zdát....

2. Když potřebuješ podat pomocnou ruku, nechá všeho a je tu pro tebe, aby tě vyslechl. Navíc nepotřebuje flirtovat s jinýma holkama, když má tebe.

3. Nebojí se citů a hledá velkou lásku stejně jako ty. Říká otevřeně, co si myslí a co cítí, a ty mu můžeš vždycky věřit. Komplimenty i vyznání lásky mu vycházejí přímo ze srdce! Tenhle kluk se v lásce nepřetvařuje.

Mínus pro ROMANTIKA:

1. Vyhýbá se konfliktům. Než aby se pohádal, to radši se vším souhlasí a řekne "ANO", což někdy může vypadat, že nemá vlastní názor. O bouřce ve vztahu a následné usmiřování totiž romantik nestojí. Má rád svůj klídek.

2. Není možné se opřít o jeho radu. Romantik tě sice vyslechne, pohladí, ale s konkrétním řešením ti neporadí. Nakonec můžeš mít pocit, že musíš utěšovat ještě ty jeho, protože si tvé starosti bere až příliš k srdci.

3. Dělá z lásky věci, které sám nechce. Když ho přemluvíš, aby šel s tebou na nějakou akci, na kterou se mu ani náhodou nechce, půjde. Ty ale celou dobu pozoruješ z jeho výrazu, že ho to tam vůbec nebaví. Jó, tenhle týpek nemá rád nervy, a proto se radši přizpůsobí.

Stojíš o kluka....

Pokud si odpověděla víc jak 3x ANO POTOM TOUŽÍŠ PO ROMANTIKOVI!!!

Slavní romantici! - Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Josh Hartnett

napsal/a: DawsonX 17:01 | Moudra Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář