Problém většiny holek....   27.Březen 2008


Problém většiny holek spočívá v tom, jak reagují v situaci, kdy se jim někdo líbí nebo když jsou baleny. Nejčastěji se chovají přesně obráceně, než by měly a než kluci čekají. Když se kluk na ně podívá, uhnou pohledem a dívají se schválně jinam. Kluk sedí vpravo, ony jdou doleva a ještě si sednou zády k němu. Kluk se posadí vedle nich a ony celou dobu koukají na druhou stranu. Kluk se usměje a holka nasadí tvář naprosto bez výrazu a zájmu. Tohle všechno muže často odradí a dojdou k logickému závěru, že holka asi nemá zájem, když odmítá jakýkoliv neverbální kontakt.

Schválně se děvčata zamyslete, jestli se takhle náhodou taky nechováte právě v situacích, kdy vás někdo zaujal a pokud ano, je čas na změnu. Kluk je sice lovec, ale taky je někdy potřeba ho trošku popostrčit a k lovu jej povzbudit. Uvědomte si, že úsměv, pozitivní oční kontakt a další věci, vás nic nestojí. Nejste vyzývavá a vlezlá a kluk to ocení, zkusí sebrat svoji odvahu a půjde vás oslovit.

Plno holek si o sobě myslí, že nejsou pěkné. Některým se zdá, že mají malá prsa, jiným zase, že jsou moc velká. Další mají komplexy z toho, že jsou příliš drobné, či naopak vysoké. Tahle má velký zadek, jiná pár kilo na víc. Nic z toho však není překážka balení. Definice krásy přece neexistuje, každému se líbí něco jiného. Jeden kluk má rád malá prsa, jiný holku, kterou je za co chytit. Ideální holka je pro každého chlapa jiná.

Dámy, prozradím vám tajemství. I přesto, že muži prvotně děvčata vybírají očima, můžete je dostat něčím zcela jiným. To jak holka vypadá, je v mužském balení jen první část, potom nastupují části další, které rozhodují, jestli ta holka opravdu za něco stojí. A slíbené tajemství je, že zmiňovanou první část můžete vhodně přeskočit pohledem z očí do očí. V té chvíli vám kluk přestane hodnotit postavu, ale přejde do fáze druhé a začne o vás přemýšlet na jiné úrovni, kde váš vzhled už nebude primárně důležitý.

Představte si například, že jste někde v klubu, kde je plno dalších žen a najednou tam vstoupí muž vašich představ. Rozhlédne se kolem a vybírá. Protože nezná povahové vlastnosti dívek v sále, vybírá podle vzhledu a hodnotí. Myslíte, že jste bez šance, protože jim nemůžete konkurovat? Kdepak, stačí upoutat pozornost svým pohledem. V momentě, kdy se vaše oči setkají, usmějte se. V té chvíli jste zaujala jeho pozornost a stala jste se zčistajasna tou zajímavou holkou v místnosti. Chlapovi poběží v hlavě: "Ona se na mě dívala a usmála se, líbil jsem se jí?", a dostáváte bonusové body. I kdyby byly kolem hezčí holky, bude myslet na vás. A pravděpodobně se vám pokusí sbalit, protože bude mít pocit, že mezi vámi něco zajiskřilo.

Tohle platí kdekoliv. Být zajímavá neznamená být nejštíhlejší, nejprsatější a nejblonďatější. Být zajímavá znamená vzbudit zájem a navázání pozitivního očního kontaktu je jeden ze způsobů, jak toho dosáhnout.

K balení kluků je nejvhodnější podívat se na věc klučičíma očima. Uvědomte si, že existuje plno nesmělých mužů, kteří nemají dostatek odvahy udělat první krok, zvláště pokud budou mít obavu, že by se jejich snaha mohla minout účinkem. A ti, když vás vidí, hledají nejčastěji nějakou indicii, která jim naznačí, že máte zájem. A za zájem skutečně nelze považovat to, že se z ničeho nic proměníte v kamennou sochu, která navíc hledí někam úplně jinam, než na něj. Pokud se na vás kluk podívá, dává tím najevo svůj zájem, navažte s ním proto oční kontakt a klidně se i usmějte. Pro něj to bude znamení, že vám není lhostejný a začne přemýšlet co má dělat. Pravděpodobně se ještě jednou ujistí, že se nepřehlédl a potom mu to v hlavě začne vřít, začne si dodávat odvahu a nakonec prostě vykročí. A pokud by se přesto k ničemu neodhodlal, projděte třeba kolem něj. Uvidíte, jak to s ním zacvičí. Jakmile se přiblížíte na dosah, mnohdy to donutí kluka jednat, protože to pro něj bude potřebný impuls k akci. Bude to totiž pro něj míň stresující, než kdyby musel jít až za vámi a tam vás oslovovat.

Často se stane, že holka má zájem o kluka a potom čeká, že ji sbalí. To je v pořádku. Někdy se i setkají pohledem, ale kluk se k ničemu moc nemá, i když je na něm vidět, že by chtěl. Představte si to třeba tak, že jste někde na diskotéce a on sedí u baru. Vyměníte si pár pohledů a úsměvů, ale kluk je nesmělý a nezvedne se a nepřijde za vámi ke stolu. Třeba urputně přemýšlí, jak vás oslovit. Nejčastější chybou, kterou děláte je, že to tomu klukovi ztížíte ve snaze mu pomoci. Například si jdete objednat něco na bar, ale jdete na druhý konec baru, místo abyste šly k němu a objednaly si vedle něj a daly mu tím šanci vás oslovit. Kluk je v tom případě úplně mimo a často to vzdá, protože vaši reakci špatně pochopí. On by totiž něco takového nikdy neudělal.

Při balení nemusíte nikoho oslovovat, ale stačí dát chuť klukovi, aby oslovil vás. Dostaňte se pod jakoukoliv (i obyčejnou) záminkou do jeho blízkosti a potom vás osloví. Náhodné setkání můžete kupříkladu zrealizovat třeba u toalet, kde kolem sebe projdete. Když se budete míjet a podíváte se mu lehce svádivě do očí, tak věřte, že i nesmělý kluk se do balení zapojí.

Pokud nechcete balit někde na veřejnosti, ale máte kluka vyhlídnutého jinde, první věc je dát o sobě vědět. Kluci si vás totiž nemusí všimnout, i když vás potkávají každý den. Musíte se proto zviditelnit. Asi nejjednodušší upoutání pozornosti je pozdrav. Chodíte kolem sebe delší dobu, tak proč se nezačít zdravit? Kluk začne přemýšlet, odkud vás zná a příště pozdraví i on vás. V kombinaci s pohledem do očí v něm vzbudíte zájem. Pozdrav je naprosto nevinná věc. Nikdo vám za něj hlavu neutrhne, ale umí udělat divy, protože donutí kluka o vás přemýšlet. A to je to, o co vám přeci jde.

Žhavý flirt

Nemusí to znamenat nic vážného, ale lichotivý zájem jiného člověka vám zlepší náladu, i když už léta žijete s jediným partnerem.

Už se vám stalo, že jste neodolala a tak trochu jste začala svádět toho úžasného opáleného muže s upřímně modrým pohledem? Babička vám říkávala že se nesluší, aby žena sváděla muže. Možná jste to slyšela i od své matky. Ale proč? Tomuto starému pravidlu už dávno odzvonilo. Klidně převezměte iniciativu do svých rukou! Vyjděte do ulic a až zase uvidíte svůj idol, nestyďte se zakroutit pánví, vykouzlit smyslný úsměv, či svůdný pohled. Christine má pro vás několik rad a tipů, které vám pomůžou.

Víte, že takový nevinný flirt vám dokáže pořádně zvednout sebevědomí?

Když flirtujete a od někoho dostanete pozitivní odpověď, hned se cítíte lépe. Obzvlášť, když už delší čas žijete se svým partnerem, či dokonce manželem. Cítíte se pořád žádaná a přitažlivá. Malý nevinný flirt vám pomůže zvýšit si sebevědomí i náladu! Tyto příjemné emoce si s sebou přinesete i domů, možná vám i pomohou vrátit do vztahu ztracenou vášeň. V tu chvíli si uvědomíte, že na svém partnerovi nejste tak závislá jak si myslí vaše kamarádka…

I vaše tělo mluví

Nepřehlédnutelnou složkou flirtu je řeč těla. Především tělo je záminka, jak zaflirtovat a jestli se flirt vůbec zdaří. A nemusíte mít na sobě výstřední obleček. Staří jen pár krůčků. Tak tedy: Třívteřinový kontakt s očima vyhlédnuté oběti, šarmantní smích s pootevřenými ústy, živá gestikulace, silný hlasový projev, přátelský výraz tváře a tělo vždycky otočené ve směru k objektu zájmu.

Nebojte se a začněte rozhovor

Jak jen se dostat do jeho blízkosti a co mu vlastně říct? Přemýšlíte o tom celý den a najednou je ta chvíle tady. To co jste si pečlivě natrénovala jste rázem zapomněla. Aby ne:) Tak jak se máte dát s neznámým mužem do řeči? Určitě vám přijde vhod stará otřepaná fráze o počasí. Tím přeci nic nezkazíte. Nebo vyzkoušejte věty typu: "Chodíte sem často? Ještě jsem vás tady neviděla." Nebojte se být odvážnější, když je váš drahý ostýchavý. "Dnes jste první člověk, který se na mě usmál. Mohu si k vám přisednout?" A začátek slibného rozhovoru je na světě.

Neudělejte chybu

Nikdy neflirtujte s několika muži najednou. Při rozhovoru rozebírejte jen lehčí témata, v žádném případě se nesvěřujte se svými problémy nebo s minulostí či nespokojeností v současném vztahu. Nesledujte své hodinky, jinak bude mít váš protějšek pocit, že pospícháte nebo že se nudíte. Pokud vám muž pozorně naslouchá, zajímá se o probírané téma a aktivně se zapojuje do rozhovoru, je vaše úsilí korunováno úspěchem.

Nejlepší pro flirt

Kavárny v uličkách nebo terasy restaurací jsou ideálním místem na flirtování během dne i pozdního večera s kolemjdoucími.

Nebojte se muži zalichotit, každému to zpříjemní den a zvedne sebevědomí.

Máte kamarádku, která má chlupatého miláčka? To je pro vás nejlepší příležitost! Vypůjčíte si čtyřnohého přítele vaší kamarádky a vydejte se s ním na procházku třeba do parku. Určitě tam potkáte mnoho lidí a téma rozhovoru se nabízí předem! Jen si od své kamarádky zjistěte alespoň to nejdůležitější o svém novém kamarádovi.

Začněte častěji cestovat hromadnou dopravou. Říkáte, že je to otrava? Nechte doma svého motorového miláčka. Zaprvé ulevíte životnímu prostředí a zadruhé, můžete potkat osudového prince! Uvidíte, že když pojedete ráno 3 dny po sobě do práce autobusem, zjistíte, že na něj čekají stejní lidé. Pokud vám nějaký osamělý muž padne do oka, neváhejte se s ním dát do řeči: "Myslíte, že dnes přijede náš spoj konečně přesně?" Tato otázka je pro muže jako dělaná

jak z toho ven

A je to tady! Konečně ses zamilovala! Poskakuješ jako vrabčák a nejraději ze všeho by ses vznesla nad zem a obletěla radostí celý svět. Je to tak nádherný pocit... Ale tady platí velké P jako pozor! Nechceš-li na svoje poblouznění doplatit, tak se alespoň na chvíli snes ze svých nebeských výšin a pěkně si toho krasavce prověř!
Ze všeho nejdříve si musíš uvědomit, jestli je vůbec reálné, aby se z tvé zatím platonické lásky v budoucnu vyklubal pevný vztah. A především - buď upřímná! Přes růžové brýle je svět sice mnohem krásnější,ale sama víš, že skutečnost se s sny často rozchází.

 

 

napsal/a: DawsonX 14:58 | Moudra Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář