O autorovi


Jméno: Devil_next_Door
Region: Evropa
O mně: Až mě zase někdo nasere, budu se smát. Tu radost vidět dovnitř už nikomu neudělám....
Můj profil

Poslední příspěvky
Archiv
Přátelé
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

A pekne odznova....

Emařina je fakt dřina, raději začnu předávat poselství různých pozérů.... (mezi něž se samozřejmě počítám)
08.Srpen 2009
Odhalím se...
  1. Taaaak...i když sem si slíbila že ne, opět.
    Odhalím se...ne, nemusíte se bát, své bujné křivky ukazovat nemíním.Začnu to tedy jako pohádku.Bylo nebylo, jednoho krásného dne potkala slečna jednoho pána.Ale nebyla z toho láska nebeská, ani to nebylo SVĚTOBORNÉ přátelství.Teda alespoň ne hned.Ten pán slečnu od sebe stále odháněl, ale slečna nějak nedal spát, proto přehlížela všechny urážky, nadávky odstrkování a pomaličku si nacházela cestu ....trvalo to skoro dva roky, ale nakonec už zůstala jenom blbkou a maximálně totální blbkou, když nechápala některé výroky profesora Janíčka....Tak si nějak čásek volně plynul, slečna získala perfektního přítele, který se postupem času stával učitelem života.Slečna získavala určitý osobní nadhled a čerpala rady do života.Jednoho dne ji pán řekl, že se stala jeho nejlepší přítelkyní, a to připadalo slečně jako největší životní výhra, na kterou byla právem hrdá!A pak to přišlo.Velká cesta, na které byl jedinou duševní podporou na dálku ON,a na které začala slečna nad pánem poprvé v životě přemýšlet jako nad MUŽEM.I když věděla, že to není možné, protože pán nevyluzoval žádné projevy zájmu, pomalu ale jistě začala něco CÍTIT.Sakra. Sakra.Kámen úrazu.Přisel návrat a slečna si uvědomovala stále více,že ON je tím pravým, ale že tohle prostě NEPŮJDE.A pak z razu na ráz VŠECHNO skončilo.Neptejte se jak, nevím to také.A slečna si teď už uvědomuje, co všechno svoji hloupostí ztratila.Hlupačka hloupá!A to by měl být konec "pohádky"Ale není.Slečna vzpomíná....Vzpomíná na ty okamžiky, které prožila s pánem, a nedokáže zapomenout.Nedokáže zapomenout na nejlepšího přítele, se kterým mohla dokonce nosit suť !!Kterého pozorovala u stodoly!(cenzurováno:D)Se kterým vařila, smála se, dusila koťata:), sbírala ho ze země, pila víno, chodila na večeře, navštěvovala plesy, trávila nekonečné hodiny na internetu atakdále atakdále...Slečna je smutná, a prolévá slzy.Vrátí se JÍ?......
posted by Devil_next_Door @ 15:29  
Komentáře (7):
  • Devil_next_Door (28.08.2009 15:52:32) říká…

    mě to povídej.bratři v triku mi pěkně zamotali život, jenom co je pravda. Pomalu ale jistě začínám nalézat nová východiska, a doufám že na NĚJ budu brzo pouze s respektem vzpomínat...přeji hodně sil.Kdybys někdy potřebovala pokecat, ozvi se.:)

  • rev* (28.08.2009 01:10:40) říká…

    ale jo, docela to funguje. Hlavně si pořád opakuju kouzelnou formulku: "Je to debil, je to debil, je to debil..." Můj homme fatal se po 4 letech projevil jako ultra debil, idiot, hajzl, kretén + dalších 1000 podobných skvělých vlastností. A ten poslední, který se mým osudovým, vlastně nejosudovějším mohl stát, mě od sebe odehnal se slovy, že si od mojí stíhačkovitosti musí odpočinout. ;) Takže co si mám o něm asi tak myslet, že :)

  • Devil_next_Door (27.08.2009 00:39:21) říká…

    A daří se?myslím že tímhle problémem trpí každá"zamilovaná"a v případě některých homme fatale to platí dvojnásobně, že jejich feromony pracují minimálně na 200 procent...

  • revealed (21.08.2009 17:39:17) říká…

    ono je to těžký...někdy něco řekneš a vždycky se najde minimálně jeden člověk, který to pochopí jinak, než jak to bylo myšleno. 100x jsem se vrátila, po 101. už to neudělám :) A snažím se přesvědčit sama sebe, že to myslím opravdu vážně... :)

  • Devil_next_Door (20.08.2009 23:52:31) říká…

    se slečnou bych s radostí zašla na kafe..

  • Devil_next_Door (20.08.2009 23:50:40) říká…

    Zajímavý komentář od zrovna od člověka, který stoprocentně ví o čem mluvím....:)

  • revealed (18.08.2009 11:40:39) říká…

    moje oblíbená slečna psala básničky, v jedné bylo, že to, co odejde, už se nevrátí...a ono na tom něco bude. ;) Slečno, netrápit se, on za to žádný chlap nestojí. A že sakra vím, o čem mluvím!

Přidej komentář
« Domů