13.Červenec 2009

jen tak psani

Brzo na vše,brzo na cokoliv,brzo na spánek a brzo na probuzení

Nekdy bych si pral aby ses rozdelila na dve osoby.Jedne bych se sveroval o te druhe co mam rad.

Svet sladkym muze byt,svet sladkym vsak byti nechce.Ac my steskem svym prochazime dnem jakoby posledni nas byl,svetem to vsak ani trochu nehne.Svet nehledi na nas a proto zustane svetem zkazenym.

Ac svet se zda byti krasnym,kdy slunce svitem svym rozehreje chladna srdce,jež nestastne vsak tech srdci toliko osamelych jest.

Jsem prazdna schranka na rohu schovana v pritmi ohromnych budov.jsem bledulka obehnan lesem prosperity a zkazenych penez.jsem bblina ve zpenene rozbourene rece zivota.Jsem praskot ohne nicici me vedomi.Jsem ...blazen!!??

Bolest!Sarkasmus slasti.Chtic,bezbozna muka zivota.korupce okupujici me myslenky.touha,nenaplnena laska.proc kriklave rudy sup klove mi oci?Proc vitr drasa mou dusi?Proc trham svou mysl na kusy?rvu vzpominky,roky zatajovana prani.Hazim je nikam.Pryc!

Touha a klam patri k sobe.Klameme sami sebe,ze po nikom netouzime a neni to pravda.Kdyz prekypujeme laskou,jsme prostoupeni romantikou a vtiravym chticem,vzdy nam zalezi na tom o koho muzeme navzdy pecovat.

Komentáře (0):

Přidej komentář

10:49 | komentáře (0)

o autorovi

Autor blogu
Autor: Dj_Mole007
Region: Trutnov
O mně: Jsem osamělej bodlák v květinovém ráji.Škoda přeškoda že osamělost je někdy strašně pomíjivá vlástnost. Souhlasí někdo se mnou?
Můj profil

poslední články


archiv


přátelé



Vytvořil