O autorovi


Jméno: Elfinka_
Region: Karlovy Vary
O mně: čest elfům
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Archiv
Přátelé
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Elfinka_

08.Srpen 2007
ehm, ehm
Vítejte opět v mé (skoro) denní rubrice v elfím koutku. Jelikož se momentálně nudím, resp. čekam, až venku přestane bejt tak brutální slejvák a bouřka, tak jsem se rozhodla, sepsati zase něco velice poučného.
Takže drazí a milí, co bych vám dnes pěkného sdělila. Venku je hnusně jak v řiti, přívalovej slejvák jak blázen (ale trvá trochu dlouho, na to že je přívalovej ) a já tu čumím a čekám, až to přejde, neboť můj bratr čumí někde venku na zastávce, a je zcela zbaven pojízdnosti (nebo spíše pochůznosti), a to právě díky počasí. Takže po své milované sestře ( = otrokyni) chce, aby pro něj laskavě přijela ( = otroku nakluš ) a dovezla milostpána do tepla domova. Nicméně já nejsem zas tak debilní, abych v tomhle někam jela, zvlášť když si nejsem jistá, jestli by to "můj" zbrusu nový bourák (škoda 120) zvádl. Ještě včera totiž nešly stěrače Takže mladý lord momentálně čumí na zastávce a čeká, až přejde lijavec a až sestřička (otrokyně) přijede.

Hééééj už neprší tolik...tak já jedu ....je mi velice líto, že sem vám toho nestačila pronésti více. Ale slibuji, že si na příště připravim něco inteligentního. Čuuuus
posted by Elfinka_ @ 18:47  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů