O autorovi


Jméno: Elfinka_
Region: Karlovy Vary
O mně: čest elfům
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Archiv
Přátelé
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Elfinka_

18.Leden 2005
škola je PSYCHO
Dneska jsem zjistila jednu věc. Ne že bych na to dřív nepřišla, ale prostě dneska jsem o tom přemýšlela. Lomi v prváku jsem byla šprtna největší...vypadalo to u mě asi tak, že jsem se vzbudila --> škola --> domov = učení --> spaní --> probuzení ---> škola --> domov, učení --> spaní.....a furt dokola. Prostě psycho. Jo. Měla jsem dvě dvojky. Ale letos? Rozhodla jsem se že na tohle kašlu. Stejně si z prváku nic nepamatuju. A z toho vyplývá, že jsem ztratila kotel moc času učením pro nic. Letos to nehorázně flákam. Učila jsem se asi tak dvakrát. A stejně mam dvě trojky a dvě dvojky. A hlavně mam kotel kamarádů, s kterýma je prdel....páč už na ně mam čas.
Prostě když se zamyslim, že mam z dějáku, o kterym vim velký kulový, dvojku...tak se nemůžu nesmát. To samý matika. Moje znalosti by si nezasloužili ani tu pětku. A mam za tři. Tomu prostě říkam psychooo :D

Tim nechci říct, že flákat školu je dobrý. Je mi jasný, že když se nebudu učit, můj ubohej mozeček se zcvrkne do pidiaturní velikosti, a až (jestli) se dostanu na vejšku (což mi asi nic jinýho nezbývá, když jsem na gymplu) tak budu v pitchi :) Do malýho mozku se nic nevejde :) A zhroutim se, nebo tak něco :)
ZÁVĚR: jsem RÁDA, že na to letos kašlu. Z bižule a chemie mam za jedna....to je důležitý. Vostatní je DETAJL
A detajly řešímě až když přijde na věc. Nejlépe nikdy :D
posted by Elfinka_ @ 20:41  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů