11.Červen 2008

Wormsíci, počůrané pleny a další kalorie

Tak jsme tu měli další den s Ejííčkem, tim zajííčkem. Né, dneska to byl červíček, pařili jsme Wormsy, hezky ve styyyluu káámo. A jako obvykle jsem vyhrála, ten šibálek to celý projel. Samozřejmě, že kecám!
Chudáci moji červíčci (Mrdík, Prcík, Prosťáček....) padaly do vody, jak hrušky ze stromu. Ti jeho červáci (Bush, Mrdka, Sexíček...) mi je rasili, ach jo, to je děs, já ho snad v ničem neporazim toho mýho svalouška.
No, tak jsme propařili něco přes dvě hodiny, až nás pálily zadky z toho stálého sezení.
Pak jsme vzali jeho mini bratra na procházku na Flóóóóru.  Prý je tam nový šoping. Ale chudáka šmudlíčka, bolela ho zádíčka, Ejííček jeden chromej. Ani masáž ode mě nechtěl, tak co pak mám asi dělat, coo..? To je děss, cooo? A políbit prdel si nechce, coooo?
No, tak kde jsem to skončila. Jo šli jsme na do toho big šopu a čučeli jsme jak vejři do těch novejch výloh. A jako obvykle jsme skončili u žrádla, 100% kravička u McDonalda! Jako obvykle 6 cheesu a zmrzku pro prcka, samo, že od toho byl kolem dokola totálně zamazanej. (To je dooost slabý slovo)
I přestože nesnášim cheese, tak jsem měla hlad jak vlk, snědla jsem rovnou dva. Fůj, 600 kalorií, chápete to? To je víc jak než má mít oběd nebo večeře. Taková blbá houska a má tolik. Chudáček ten můj chloupeček furt musel poslouchat, jak si stěžuju, že budu tlustá. Ale tak já to musim hlídat, jsem holka, snim pár věci a už je kilo nahoře. A za chvíli bude klátit bůček místo Lilo. Jooo jakoo a nezapomeňte "minutu v puse, navždy v pase, prase". No tak některé ženy mě chápou, štíhlost je atraktivní přece! No, radši už držim hubu, nebo přes ní od toho mýho králíčka dostanu, má rád domácí násilí.
No, tak jsme šli domů, napraný jak prasata, slanost tý věci, co si říká "číz" nám kapala od huby. Když jsme dorazili, zjistili jsme, že se to škrvně pochcalo, tak super. Lilo jde do akce a ten špunt začně natahovat, když slyší výhružky "Ty jsi se počůůral" (Sama nevim, jestli je to otázka nebo oznamovací věta..). Takže já , jako fakt drsná máma, ho usadim na hajzlík, ať se vycinká a pak zkušeně otřu a přebalim do super pohodlných pamprsek z reklamy, přece musý být ve štýlu.
Pak celou dobu brečel, protože věděl, že až máma přijde a dozví, že si pomočil spodky, tak bude zle.
Tak jsme se to snažili ignorovat a čučeli na fotbal. Fůj, nechápu jak se někomu může ten portugalskej slizoun Cristiano líbit. Nechápu!
No, tak jsme koukali, ale po první polovině jsem musela domů. Tak jsme šli, ten můj bejček si šel koupit Coca Colku, jakoby ty splašky nepil furt. (kaloriiie, cuukry, nj, na něm to nikdo neuvidí, sakra, šmejd, nespravedlnost, feministky kupředu!) A já jela domů s bandou cikánů v metru, super, dělníci smradlaví, provoněli celý metro. Škoda, že se mi nějak zesílily krámečky a začly mi šílený křeče, ch jo..ch jo.. ch jo. Tak jsem byla trošku uzavřená a protivná, ale on si už zvyknul, ten můj manžílek. Tak to byl náš sexy, rajcovní den!!! Juppííí, dva dny dokonce krámů :D
                                                           Loučíííí se Liiiloooooooooo
 
Autor: EriKlatiLilo v 20:35, |

Komentáře (0):