druhý

29.Květen 2007 | o všem a o ničem

čekejte, nahrávám...

čekejte, nahrávám..., to si snad ze mě dělá libimseti prdel!  Rozepíšu si článek, uložím jako koncept, po pár hodinách se to rozhodnu dopsat a zjistím, že v uloženým článku na mě čeká pouze text: čekejte, nahrávám... , tak čekám a ono se nic neděje, jakási intuice mi napovídá, že můj článek je ztracen. JAKTO!!! Ano, nejspíš to bude proto, že tu někdo něco podělal. Rozčílilo mě to a při té příležitosti jsem dokonce kontaktoval formulářem libimseti.cz:

 

Velice rád klikám na vaši reklamu, čímž vám dávám vydělat a proto doufám, že odstraníte veškeré chyby, abych byl u vás spokojen.

Těmi chybami, které jsem za svou krátkou dobu života na libimsetil.cz objevil, jsou:

1. napsal jsem článek do blogu, uložil ho jako koncept a potom se mi nenačetl, čímž jste mě připravili asi o půl hodiny života, protože sem to musel psát znovu! (pouze dodávám, že problém jsem objevil v Opeře a proto jsem přesedlal na rozšířenější IE, kde ale problém přetrvává a stále se ukazoval pouze text "čekejte...")

2. několikrát zamítnutá hlavní fotka profilu s automatem odeslanou odpovědí, která mi ale vůbec neozřejmila PROČ se zamítla. Byl problémem odkaz typu libimseti.cz/můj_nick ? Myslím, že inteligentní moderátor by tento pokus o ochranu fotky před zneužitím mohl pochopit. Pokud skutečně tam nesmí být ani tento odkaz, tak jasná odpověď typu "odstraňte odkaz z fotky" by byla vhodnější. V případě, že se mylím prosím o odpověď a vysvětlení.

3. podívejte se mi do blogu, ten úvodní text, nebo jak to nazvat, vypadá fakt špatně, bílý text na bílém podkladě, navíc se tam velikostně nevleze. Nebo snad očekáváte, že si to budu programovat celý sám (to neumím) ?  Schválně jsem volil vzhled, u něhož byl autorem uveden web libimseti.cz.

4. v chatu nejde otevřít nic jako šeptací okno (po klepnutí na křížek před soukromou zprávou se ve stavovém řádku IE7 objeví, že na stránce došlo k chybě).

Dále bych byl rád, kdybyste odstranili další chyby dřív než mi bude umožněno si jimi otravovat život.

V případě, že mi odpovíte automatickou odpovědí, na servru libimseti.cz končím.

S přáním hezkého dne,
FrSp

 

 

Ty, případný čtenáři, zhodnoť prosím tuto situaci do komentářů. Na čí straně vidíš větší vinu?

Těším se na diskusi pod článkem a přeji hezký den všem! :)

napsal/a: FrSp 19:09 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

FrSp 30.05.2007 20:04:29

Jak hluboko jsem klesl, i komentář k vlastním článkům si musím napsat sám :) To se tu ona vyzdvihovaná LST komunita moc nepředvedla, když si to za celý den nikdo nepřečetl a tím pádem ani nenapsal koment :( No nic, nevadí.

Ja sem teď totiž chci připsat, že některé chyby byly způsobeny blokováním od firewallu Kerio, náhodou jsem to před chvíli objevil. Ok, chyba tedy je i na mé straně, protože se snažím mít internet aspon trochu zabezpečenej, ale kdyby se mi někde zobrazilo upozornění, tak bych se nezlobil. Takže pokud některý LST začátečník (jako já) bude mít podobnej problém, tak přenastavit Kerio ;)