« Domů | Metallica v Praze... » | New verze:-) » | 1.11 2007 » | Texty- Kreyson » | Dream Theater » | Metallica!!! » | Chuck Norris » | Jak být dobrý Gangsta » | Jak být správný Balck metalista » | A něco na zasmátí... Jak být správný Emo »

New verze:-)

Metalisti a princezna

Metalisti a princezna, příspěvek který by neměl chybět na žádném metalovéwebu.

Situace:
V hradu hlídaném drakem je uvězněna krásná princezna. Tady je příběh, jak todopadne, když tam dorazí různí metalisti coby rytíři.

Power metal:
Metalista přijede na bílém jednorožci, unikne drakovi, zachrání princeznu a pakse s ní miluje v kouzelném lese.

Thrash metal:
Metalista přijede, bojuje s drakem, zachrání princeznu a ojede ji.

Heavy metal:
Metalista přijede na harleyi, zabije draka, dá si pár piv a ojede princeznu.

Folk metal:
Metalista přijede s přáteli, kteří hrají na akordeony, violy, flétny a spoustudalších podivných nástrojů, drak usne (z všeho toho tancování). Pak všichniodjedou.....bez princezny.

Viking metal:
Metalista připluje na lodi, zabije draka svoji velkou sekyrou, stáhne ho z kůžea sní. Znásilní princeznu k smrti, ukradne její věci a před odjezdem zapálíhrad.

Death metal:
Metalista přijede, zabije draka, ojede princeznu, zabije ji a odjede.

Black metal:
Metalista dorazí o půlnoci, zabije draka a nabodne ho na kůl před hradem. Potomojede princeznu do zadku, vypije její krev během rituálu před tím, než jizabije. Pak ji nabodne na kůl vedle draka.

Gore metal:
Metalista přijede, zabije draka a rozhází jeho vnitřnosti před hradem, ojedeprinceznu a zabije ji. Potom ji znova ojede, rozpáře břicho a sní jejívnitřnosti. Potom to, co zbyde, ojede ještě jednou, spálí mrtvolu a ještějednou ojede.

Doom metal:
Metalista přijede, spatří jak je drak obrovský, pomyslí si, že ho nemůže nikdypřemoct, potom propadne depresím a spáchá sebevraždu. Drak ho sní a princeznusi dá jako dezert. A to je konec smutného příběhu.

Progressive metal:
Metalista přijede s kytarou a zahraje 26 minutové sólo. Drak se z nudy zabijesám. Metalista dorazí do princezniny ložnice, zahraje další sólo s použitímvšech technik a melodií, které se naučil v posledním roce na konzervatoři.Princezna uteče a vydá se hledat Heavy metalistu.

Glam metal:
Metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projítdovnitř. Poté, co vejde do hradu, ukradne princezně make-up a začne natírathrad nádhernou růžovou barvou.

Nu metal:
Metalista dorazí v Hondě Civic a pokusí se bojovat s drakem. Jenže uhoří, kdyžjeho debilní pytlovité oblečení chytne plamenem.

Redneck metal (Kabát, Alkehol...):
Metalisti přijedou, draka vožerou, poblejou a pak jdou pro vidle a kydat hnůj.

Necro metal:
Metalista přijede, s drakem si dá panáka správně uleželý krve, pak zabijeprinceznu, s drakem jí sežerou na půl, jejíma ostatkama vyzdobí sklep hradu, atam se ubytuje. Na píchání si jde vykopat nějakou řádně odleželou princeznu.

Speed metal:
Metalista vběhne do hradu, rychlostí blesku ojede princeznu, která si toho aninevšimne. Metalista pak uteče tak rychle, že si ho nevšimne ani drak.

Alternative metal:
Přijede metalista s dredy, s drakem zahulej a zatripujou a drak se promění vurostlého černocha. Společně ztripujou princeznu a ojedou na gangbang. A jestlineumřeli sjížděj jí tam dodnes.

Cyber metal:
Metalista se rafinovaně teleportuje drakovi do zad, načež ho ze zálohyeliminuje několika zkušenými ranami robustním samplerem NN-19 (napřed si to 10xvyzkoušel v simulátoru). Pak se teleportuje k princezně, uškrtí jí H-čkem zjeho sedmistrunky, naskenuje ji a udělá jí to ve virtuální realitě. Nakonec seodloguje z hradu a půjde na colu.

White ("křesťanský") metal:
Metalista vejde do hradu, draka soustavným kázáním obrátí na víru a princeznuodvede do kláštera.

Atmospheric metal:
Ještě dřív, než se metalisti k drakovi dostanou, chcípnou únavou z neustáléhotahání svých mnoha nástrojů.

Hollywood metal:
Metalista přijede, pustí se s drakem do křížku, nečekaně vyhraje, a pak o tomnatočí telenovelu o 548562-ti dílech.

Symphonic metal:
Dorazí celý orchestr a vytvoří z hradu jedno veliké mraveniště. Drak tedy mázásoby na zimu.

Gothic metal:
Metalista přijede, draka zkrotí a jde se s princeznou kochat pohledem napůlnoční hřbitov.

Tranz metal:
Metalista přijede stopem, zabije princeznu, ojede draka a odevede si ho dokapely.

Industrial metal:
Metalista přijede, postaví vedle hradu továrnu a drak i princezna se udusíjejími zplodinami. Hrad se začne rozpadat, a tím je nádherné dílo Glammetalisty nenávratně zničeno.

Hard core:
Hardkórista vrazí do hradu a draka seřve tak, že sám popadne princeznu a letíji vrátit králi.

Grind core:
One ... two ... three ... four ... DRAAAAAAK!!!

 

O autorovi

  • Jméno Frantick
  • Bydliště Zlín
  • Ahoj... su krásná:-)).. ne to je fuk.. METAL FOR EVER!!
Můj profil