Aktivita je lékem na problémy


Proč zde nejsou ženy a všude jsou jenom muži? V minulosti zde byli ženy i muži jenže to nefungovalo správně a tak došlo k tomu, že zde jsou jenom muži a na druhém ženském kontinentu jsou jenom ženy, takto společnost funguje a lidem se zde dobře žije. U zvířat se ale samec od samice neodděluje a nejsou zde s tím problémy, jak to je možné?
Zvířata nejsou tak inteligentní jako lidi a proto jim nevznikají problémy a nevadí to, že zde jsou vedle sebe samci a samice, lidi jsou moc inteligentní a tak pokud spolu žijí muži a ženy je zde mnoho problémů které nelze vyřešit a následkem je krize. Virtuální vztahy mezi muži a ženami jsou zde běžné a je zde obrovská závislost na těchto vztazích, to je správné?
Virtuální vztahy fungují a tak jsou správné, to co funguje, je správné, a to co nefunguje, je chybné, to je logické, jak by se ti líbilo, kdybych ti zakázal virtuální vztahy se ženami? Svět žen má ale mnoho problémů a muži tomuto světu pomáhají jenom pomocí virtuálních vztahů a nepomáhají tomuto světu tělesně ani ekonomicky to není správné?
Jak si to ženy ve svém světě udělají takové to tam i mají je to jejich ženský svět, určité systémy se musí od sebe oddělit, aby správně fungovali, i v přírodě se setkáme s tím, že zde dochází k tomu, že se od sebe určité systémy oddělují, aby zde nebyli problémy. Filmy, které se natočí v ženském světě, se nejvíce sledují v mužském světě a filmy co se natočí v mužském světě, se zase nejvíce sledují v ženském světě jak je to možné?
Zajímá nás to co je nám vzdálené a nezajímáme se o to co je nám blízké protože to dobře známe, svět opačného pohlaví je nám vzdálený a tak se o něj i mnoho zajímáme to je logické a normální. Proč je zde mužské a ženské náboženství a v každém náboženství je kultem opačné pohlaví kdy ženy mají za kult svaté muže a muži zase mají za kult svaté ženy?
Hodnotu nám to je co je nám těžko dostupné a vzdálené tak je nám to i logicky svaté, z dálky nespatřujeme na kultu chyby a tak se mužům může zdát, že jejich ženský svatý vzor nemá chyby a ženám se zase zdá, že jejich mužský svatý vzor nemá chyby. Mnoho se zde hovoří o duševním násilí na opačném pohlaví, je to správné že je zde tolik duševního násilí na opačném pohlaví, nebo je to chybné a mělo by se duševní násilí zakázat a trestat?
Virtuální svět je postaven tak že každý má snadno možnost zde změnit svojí virtuální totožnost, pokud se setká s duševním násilím, jenže mnoha lidem násilí ale mnoho vyhovuje a i když na něj třeba nadávají, tak jsou na něm závislí a nezmění proto svojí totožnost, inteligence je velmi relativní systém, který často jedno hlásá a jiné koná. Všichni lidi dneska pořád telefonují s opačným pohlavím pomocí komunikačních brýlí, není to plýtvání časem, mně se zdá, že komunikační brýle, to je vlastně silná duševní droga a mnohdy je člověk i probuzen z hlubokého spánku, kvůli komunikaci s opačným pohlavím a nasazuje si komunikační brýle.
Komunikační brýle nejsou neřešitelným civilizačním problémem, i když si to mnoho lidí na světě silně myslí, problémem je to že nemáme tento nový komunikační systém pod správnou kontrolou, vše co nemáme pod kontrolou, nám způsobuje problémy. Jenže mít pod kontrolou komunikační brýle to je otázka silné vůle a jenom málokdo má tak silnou vůli aby dokázal mít komunikační brýle pod kontrolou a nestal se jenom ubohou loutkou, kterou snadno komunikační brýle ovládají a ubožáka tak z člověka dělají.
Silná vůle je tam, kde je i silná aktivita u myšlení jenže většina lidí je málo duševně aktivní a tak mají slabou vůli, lenost myslet je velikým problémem současné civilizace. Je to celé začarované, proč by měl člověk mnoho myslet, když může použít komunikační brýle a tak vyřeší snadno a rychle svoje problémy, následkem je ale veliká závislost na komunikačních brýlích. Já to spatřuji jako elektronickou hru, ve které člověk splní jednu úroveň hry a postoupí do vyšší úrovně, říká se tomu evoluční vývoj, vše v nás a okolo nás se vyvíjí a staré je nahazováno novým, to je přirozené a logické.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy