Anders Behring Breivik rozhovory s Bohem


Je zabíjení lidí správné, nebo chybné bože?
Vše co se všude koná, je jenom moje vůle, nemůže se ve vašem světě ani ve vesmíru konat nic co by nebylo mojí vůlí, vše živé i mrtvé je jenom loutkou se kterou snadno manipuluji, jestliže jsi zabíjel mnoho lidí, plnil jsi jenom mojí vůli, já jsem situace, která se vším snadno manipuluje.
Není možné učinit něco správně nebo chybně a to se týká i zabíjení lidí, mnoho hloupých lidí žije v iluzi, že vše je pod jejich kontrolou, teprve když je nemoc nebo neštěstí srazí dolů, pochopí, že je to veliká iluze že mají mnohé pod svojí kontrolou.
Lidi si myslí, že Bůh je dobrý a Satan je zlý, jestliže je Bůh dobrý, proč dochází k násilnému zabíjení lidí?
Otázka dobra a zla je relativní, mnohé zlo je současně dobrem a mnohé dobro je současně zlem, záleží jenom na tom kdo a jak co posuzuje, konám to, co je správné konat a jenom já vím co je a co není správné konat pochopit je možné jenom to co je nám blízké.
Bože jestliže tedy vše co konáme je tvojí vůlí, proč zde jsou tedy soudy a vězení, trestat někoho za to že plnil jenom boží vůli je podle mě chybou?
Trestání i odměňování je relativní, to co je pro někoho trestem může být pro jiného odměnou a co je pro někoho odměnou je pro jiného trestem, vlastně vše je relativní ale to je pro vás obtížné k pochopení.
Bože existuje něco po naší smrti, mnoho lidí věří, že existuje po smrti poslední soud a že existuje peklo a ráj?
Život i smrt je relativní, vše je v pohybu a to co se pohybuje, vypadá, jako že je to živé a to co se nepohybuje, vypadá jako mrtvé, vše je divadlo, ve kterém jsou jenom herci a diváci, vše se na tomto divadle mění a z herců se stávají diváci a z diváků se zase stávají herci.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy