Canon HF S21 nebo Panasonic HDC-TM900

 

 

 

 

Model LEGRIA HF S21, který je nejmodernější videokamerou s pamětí flash společnosti Canon, vám vkládá do rukou schopnost pořizovat špičkové záznamy v rozlišení HD. Snímání ohromujícího obrazu v rozlišení Full HD je zkombinováno s úložnou kapacitou 64 GB paměti Dual Flash.

Vlastnosti

8megapixelový systém Canon HD Camera System8,8cm (3,5”) dotykový displej LCD a elektronický hledáčekPaměť Dual Flash 64 GBPředávání záznamu a převod rozlišení HD-SDRuční ovladač, zdířka pro dálkové ovládáníVynikající zvukDynamický optický stabilizátor obrazu a mechanický stabilizátor obrazuZáznam s předstihem, okamžité automatické zaostřováníTechnologie x.v.Color, režim Cinema 25pRozšířitelný systémPřizpůsobte se svým přáním. Překonejte očekávání.

8megapixelový systém Canon HD Camera SystemZískejte ohromující snímky a vynikající výkon za slabého osvětlení pomocí systému Canon HD Camera System: videokamera LEGRIA HF S21 spojuje 8,0megapixelový snímač Full HD CMOS, objektiv Canon HD Video a procesor DIGIC DV III.

8,8cm (3,5”) dotykový displej LCD a elektronický hledáčekDotykový displej LCD s vysokým rozlišením a úhlopříčkou 8,8cm (3,5”) nabízí 100% zobrazení pro pořizování videozáznamů v rozlišení HD. Unikátní rozhraní displeje LCD založené na speciálních pohybech umožňuje přistupovat konečky prstů k funkcím, jako jsou režimy sledování dotykem, zaostření dotykem a expozice dotykem. Videokamera LEGRIA HF S21 je také vybavena barevným elektronickým hledáčkem, jenž se používá k výběru kompozice scény.

Paměť Dual Flash 64 GBPaměť Dual Flash s kapacitou 64 GB spojuje velkou kapacitu vestavěné paměti, která je dostatečná pro více než 24 hodin videozáznamů v rozlišení HD, s dvěma sloty pro karty SDHC umožňujícími pořizovat záznamy na paměťové karty. Funkce předávání záznamu automaticky zjistí, pokud dojde k zaplnění jednoho úložného média, a zabezpečí přepnutí na druhé médium.

Snadné sdílení videozáznamůVideokamera LEGRIA HF S21 vám pro snazší sdílení videozáznamů dovoluje převádět soubory AVCHD (MPEG4) na menší soubory MPEG2 se standardním rozlišením, které jsou připravené pro vypálení na disk DVD nebo pro načtení na web.

Profesionální ovládáníUživatelské tlačítko vám umožňuje aktivovat jednu z pěti proměnných, které lze přiřadit ručnímu ovladači (např. nastavení ostření, expozice a úrovně zvuku). Zdířka pro dálkové ovládání umožňuje použít volitelné externí dálkové ovládací prvky.

Znamenitý zvukZachyťte a poslechněte si prvotřídní zvuk pomocí vstupu pro mikrofon a zdířky pro sluchátka. Konfigurovatelný útlumový článek mikrofonu kompenzuje nenadálé změny hlasitosti, a zajišťuje tak, že zvuk bude vždy zaznamenán v optimální úrovni.

Stabilnější záběryOptický stabilizátor obrazu s novým dynamickým režimem umožňuje zaznamenat stabilnější záznam, i když se pohybujete. Mechanický stabilizátor obrazu zachovává mimořádnou stabilitu záznamů, pokud jsou pořizovány s nastavením zoomu na teleobjektiv.

Nic nezmeškejteV režimu Pre REC / Předtočení začne videokamera pořizovat záznam tři sekundy před stisknutím tlačítka pro záznam. Tyto sekundy jsou přidány na začátek každého klipu, takže můžete stále zachytit ten rozhodující okamžik, i když stisknete tlačítko pro záznam příliš pozdě. Funkce Instant AF dosahuje velmi rychlého a vysoce přesného zaostření.

Větší rozsah barevProcesor DIGIC DV III podporuje technologii x.v.Color, která zajišťuje sytější a bohatší odstíny barev při přehrávání na kompatibilním televizoru s rozlišením HD. Režim Cinema 25p dává záznamu vzhled tradičního filmu a zlepšuje výkon při záznamu za horších světelných podmínek.

Kreativní doplňkyMinipatice pro příslušenství umožňuje používat volitelné příslušenství, jako je osvětlení. Závit 58 mm objektivu je kompatibilní s profesionálními filtry.

—————————————————–
HDC-TM900

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HD videokamera

Systém Advanced 3MOSZáznam v rozlišení 1080/50p (Full HD 1920 x 1080, 50 progresivní záznam)NOVÝ HYBRID O.I.S. (optický stabilizátor obrazu)Natáčení 3D obrazu pomocí volitelného 3D konverzního objektivuVelký 3,5palcový LCD displej s dotykovým ovládáním*Záznam na 32GB interní paměť a paměťovou kartu SDXC/SDHC/SDNejlepší kvalita obrazu, jakou kdy společnost Panasonic nabízela. Systém 3MOS zajišťuje pestrobarevnou reprodukci 2D i 3D obrazu.

Systém 3MOS nabízí 7,59 milionu efektivních bodů pohyblivého obrazu (2,53 megapixelů x 3). Tento snímač rozděluje světlo, které přijímá přes objektiv, na tři základní barvy – červenou, zelenou a modrou – a každou barvu zpracovává samostatně, takže nabízí obraz s výrazně lepší kvalitou barev, detaily a přechody barev než systém snímačů 1MOS.

Záznam v rozlišení 1080/50p (Full HD, 1920 x 1080, 50 progresivní záznam) při datovém toku 28-Mbps poskytuje zhruba dvojnásobek informací oproti záznamu v rozlišení 1080i (prokládaný), čímž se dosahuje dokonalé kvality obrazu, která přesahuje dokonce běžný obraz v rozlišení Full HD. Minimalizuje přetrvávající zrakové vjemy a blikání způsobené pohybem objektu a nabízí svěží obraz se všemi detaily. Užijte si mimořádně jemný obraz, bohaté detaily a dokonalou krásu záznamu v rozlišení 1080/50p (Full HD 1920 x 1080, 50 progresivní záznam).

HYBRID O.I.S. je systém optické/elektrické stabilizace obrazu. Kromě rozmazání způsobeného vertikálními/horizontálními pohyby zápěstí detekuje jemné rozmazání způsobené vertikálním/horizontálním pohybem celé paže a tyto pohyby vyrovnává pomocí objektivu v optickém systému a snímače v elektrickém systému. Při elektrické stabilizaci obrazu se díky využití nepoužité části snímače při zoomování potlačuje zhoršení obrazu. Účinné opravování obrazu zaručuje nádherný obraz i při natáčení za pohybu nebo zoomování.

Stačí, když uživatel k videokameře připojí volitelný konverzní objektiv pro 3D (VW-CLT1), a může pořizovat 3D záznamy ve formátu AVCHD. S využitím technologie 3MOS od společnosti Panasonic mohou uživatelé snadno vytvářet vlastní mimořádně realistické 3D filmy. Formát AVCHD umožňuje přehrávání pomocí televizoru VIERA a přehrávače/rekordéru Blu-ray DiscTM od společnosti Panasonic. * Vyžaduje televizor schopný paralelního způsobu přehrávání 3D, 3D brýle a připojení pomocí HDMI kabelu. Některé modely 3D televizorů VIERA mohou vyžadovat aktualizaci firmwaru.

Tento model je vybaven 3,5palcovým LCD displejem a novým dotykovým ovládáním, což umožňuje snadnější natáčení a přehrávání než u předchozích modelů. Jednou z nových funkcí je „Touch Zoom“ (dotykový zoom) umožňující pomalé a stabilní zoomování při natáčení pomocí jediné ruky. Mezi nové funkce dále patří „Touch Shutter“ (dotyková spoušť), která automaticky zaostří a pořídí fotografii objektu, kterého se uživatel na displeji dotkne. Uživatel rovněž může posouváním prstu po displeji měnit stránky náhledů.  Nelze použít při natáčení videí

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy