Cesta k očistné meditaci


V dávné minulosti jsme žili v souladu s ekosystémem a tak jsme byli zdraví tělesně a duševně, jakmile jsme přestali žít v souladu s ekosystémem tak jsme onemocněli tělesně a duševně. Díky naší inteligenci a šikovnosti jsme pro svůj druh vytvořili technosystém, který je založen na vztazích s technikou která je zde pevným bodem kolem kterého se zde vše točí.
Technosystém je zásadně jiný než ekosystém a proto se musí logicky i náš lidský druh tomuto novému systému přizpůsobit aby se mu v novém systému dobře žilo a nic jej zde netrápilo. Každý složitý systém je zde definován výrobou a nastavením, pokud je výroba a nastavení chybná tak systém logicky i chybně funguje a v krizi i je.
Výroba a nastavení člověka je chybná a proto i civilizovaný kulturní člověk zde chybně funguje a tak on v globální dlouhodobé krizi je a logicky i profesionální pomoc od někoho zkušeného a moudrého i potřebuje. Současný typ člověka je nevyhovující zastaralý ubohý model, který se musí logicky nahradit zásadně novým modelem, který bude optimalizován pro technosystém.
Není třeba u člověka měnit jeho tělo, ale změnit se musí, jeho centrální řídicí systém, pomocí očistné meditace, která eliminuje z myšlenkového systému dezinformační špínu. Změnu řídicího systému lze provést jenom pomocí očistné meditace, která změní v podvědomí informaci o tom kdo je to ten druhý?
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Pokud si tuto očistnou meditaci dlouho rádi často opakujete tak se pomalu ve vašem podvědomí mění nastavení o tom kdo je to ten druhý.
Někdo kdo je nezkušený a naivní může namítnout, že přeci ten druhý není sobecká svině a že je to; prezident, řiditel, profesor, celebrita, autorita, atd. Ten druhý je ale profesionální herec a obchodník, který miluje jenom to, co jeho potřeby mnoho sobecky naplňuje a tak jeho zlé závislosti z něj učinili v technostému sobeckou svini.
Klasickou ukázkou dokonalé sobecké svině je Adolf Hitler, který postavil za druhé světové války vyhlazovací koncentrační tábory a zde likvidoval průmyslově veliké množství lidí, co se ničím neprovinili. Pokud by byl Adolf Hitler vychován pomocí očistné meditace a věděl by podvědomě, že ten druhý je sobecká svině tak by nepostavil koncentrační tábory a nejspíše by se ani nezajímal o politiku a normálně by žil jako každý jiný člověk.
Je třeba přijmout fakt že technosystém dělá automaticky z lidí sobecké svině a pokud všichni přijmou podvědomě tento zásadní nový fakt, tak potom změní zásadně všechny svaté ideologie a tím se změní i naše zákony a normy podle kterých zde žijeme v technostému. Jde o to zlikvidovat lidské sobectví tím, že nám už nebude autoritou jiný člověk, ale autoritou nám bude jenom náš krásný dokonalý obraz v zrcadle, protože budeme vědět, že ten druhý je sobecká svině.
Nebude zde již ubohá rodina a škola, která by vychovávala chybně děti, ale bude nás vychovávat jenom technosystém který nám bude otcem i matkou. Technosystém vytvoří pro každého člověka originální jazyk a tak nebude již možné, abychom mohli hovořit s druhým sobeckým člověkem a tím na něj nějak duševně působili a dělali z něj hlupáka a žebráka.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy