Civilizační problémy zde jsou díky sexu


Z dálky vypadá civilizace krásně a z blízka spatříme, že je ošklivá a že nám způsobuje mnoho problémů a život v civilizaci se pro nás stává očistcem. Vše je zjednodušeně otázkou přiblížení pokud se od něčeho vzdálíme a k jinému se přiblížíme, dochází k mnoha změnám a některé změny nám způsobují dlouhou dobu mnoho problémů.
Vzdálili jsme se od života v přírodě a přiblížili jsme se k životu v civilizaci, život v civilizaci je spojen se změnou stravy a nedostatkem pohybu v přírodě, dále je v civilizaci přítomno civilizační znečištění, které je zde zastoupeno v rovině; špinavého vzduchu, špinavé nekvalitní potravy, dezinformací, které z nás dělají hlupáky, atd. Následkem tohoto chybného stavu je mnoho civilizačních problémů, které jsou; zdravotní, duševní, ekonomické, ideologické, citové, atd.
Podle mě je zásadním problémem zde tloustnutí u; těla, duše, ekonomiky, ideologie, myšlení, je to způsobené tím že v civilizaci je nedostatek jistot a tak je zde logicky snaha vytvářet zásoby abychom mohli díky nim období s nedostatkem snadno překonat. Bible je zde klasickou ukázkou duševního tloustnutí, kdy se uložilo do jedné knihy zbytečně moc nepotřebných informací a mnoha lidem byla tato tlustá zbytečná kniha mnoho svatá a tak na ní přísahali, když se stávali prezidenty u velikého bohatého národa.
Chyba není v civilizaci, i když to může tak vypadat, když vnímáte to, co zde říkám, civilizace je jako oheň který může sloužit nebo škodit, záleží jenom na tom, mít oheň nebo civilizaci pod správnou kontrolou. Jak získat nad civilizací kontrolu abychom už neměli s civilizací problémy, to je prioritní otázka, které se musíme mnoho věnovat. Nemusíme se násilně vracet zpět do období, kdy zde nebyla elektřina a byla zde negramotnost, můžeme si ponechat klidně civilizační výhody a dosáhnout toho že nám nebude civilizace dělat problémy.
Řešení je velmi jednoduché stačí od sebe oddělit muže a ženy a neumožnit jim tělesný kontakt, pro rozmnožování se vybere jenom malé množství velmi kvalitních mužů a žen a dětem se poskytne velmi kvalitní internátní školní výchova, ve které budou od sebe oddělení muži a ženy, výchova bude ukončená vždy vysokou školou. Právě sex způsobuje lidem mnoho problémů, do civilizované společnosti sex prostě nepatří, ostatně u těch co slouží profesionálně náboženství, se setkáváme často s tím, že tito zbožní lidé žijí bez sexu, aby jim sex nezpůsoboval problémy.
Lidem se zatají to, že existuje tělesný sex, lidská sexuální energie se u lidí použije v aktivním životě, nebudou zde již problémy s alimenty a nevěrou, časem si lidi zvyknou a sex zmizí z lidského myšlení a z internetu. Zmizí z naší civilizace přelidnění a degenerace, díky tomu se vše zase vrátí k normálu a život bude mít pro člověka hluboký smysl.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy