Dlouhodobé jisté investice jsou výhodné


Dlouhodobé jisté investice jsou výhodné, investice jsou v konzumní společnosti pevným bodem, kolem kterého se vše zde točí, když si koupíte knihu tak i zde jde o investici, která může být výhodná nebo nevýhodná. Stejnou investicí jsou i naše vztahy k lidem nebo hmotným hodnotám, i zde jsou výhodné a nevýhodné investice, mnohdy díky změnám může dojít k tomu, že se výhodná investice stane najednou nevýhodnou a nevýhodná investice zase výhodnou.

Většinou krátkodobé investice nebývají výhodné tolik jako dlouhodobé investice, podívejme se třeba na naše vzdělání, čím dlouhodobější je naše vzdělání tím více je pro nás i výhodné, naopak krátké vzdělání nám mnoho výhod nepřináší. U investic jde vždy o to, abychom nechybovali, za chyby se mnoho platí a mnohdy díky chybám z našich investic nic nemáme.

Jestliže postavíte dům na špatném místě tak o svoje investice snadno přijdete, stejně tak i o investice přijdete, pokud ten dům špatně postavíte. Mnohdy je zde snaha cizím lidem přeprogramovat mozek tak aby špatně investovali, klasickou ukázkou je zde ideologie a reklama, mnohdy se používají vědecké a technologické profesionální systémy, jako je třeba televize a internet.

Dejme tomu že si chcete koupit program do počítače, mnohdy je ale možnost podobný program získat zdarma, ale vy o tom nevíte, protože někdo chce vydělat na tom, že budete chybovat! Já třeba rád fotografuji a filmuji na trhu je veliké množství přístrojů, a pokud nebudete spěchat a pečlivě zhodnotíte přístroje, které jsou v prodeji tak zajisté i najdete přístroj, který bude kvalitní za malou cenu, takovým přístrojem je třeba Panasonic DMC-FZ150 tento přístroj lze použít i jako profesionální filmovou kameru, takže ušetříte peníze za filmovou kameru je to v současnosti nejlepší možná investice.

U každé investice jde o to, aby to dlouho spolehlivě fungovalo a přinášelo nám to užitek, u mnohých investic se ale setkáváme s tím, že nespolehlivě fungují a přinášejí nám krátkou dobu užitek. Mnoho lidí dneska uvažuje nad investicí do počítače, zde bych doporučil počítač ACER Aspire ONE D257 a jako OS použijete Kubuntu Linux, 64 bitten je zadarmo, notebook stojí 4799 Kč a je malý, takže jej můžete mít neustále sebou, dobré je k tomuto počítači pořídit klávesnici myš a LCD displej, aby se nám na něm doma lépe pracovalo zde bych doporučil jako LCD 21.5″ Samsung B2230HD za 3990 Kč výhodou je zde zabudovaná televize, takže jde zase o univerzální LCD.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy