Hledám ztracenou víru


Hledám ztracenou víru.
Tady jsou ztráty a nálezy, voláte špatně, musíte zavolat jinam.
Takže nikdo nenašel mojí ztracenou víru a neodnesl jí k vám?
Nějak tak to asi bude, v počítači nemáme žádný záznam o tom, že by sem někdy někdo donesl víru, kterou nalezl.
Takže jsou zde dvě možnosti a to že buď tu mojí ztracenou víru nikdo dosud nenalezl, nebo jí někdo nalezl, ale neodnesl jí k vám na ztráty a nálezy.
Ta ztracená víra, to je nějaká knížka, nebo DVD disk s filmem, nebo co to je?
To není žádná věc, já jsem věřil v to, že budu zde na tomto světě šťastný a plný lásky, jenže ono se to nějak nepovedlo a nebyl jsem na tomto světě šťastný a plný lásky, tak jsem tu víru někde ztratil.
Z toho si nic nedělejte, ostatní lidi na celém světě jsou na tom stejně, někteří dokonce se nedokážou s tou velikou ztrátou vyrovnat a tak berou drogy, nebo páchají sebevraždy, prý ale nějaký Ježíš Kristus tu ztracenou víru nalezl, mám to tady v počítači.
O tom jsem taky slyšel, ale on si jí chtěl nechat sobecky jenom pro sebe a tak jej prý za to ti co mu ten nález záviděli, nechali potupně ukřižovat nahého mezi zloději.
Ale když ho tedy tenkrát ukřižovali, kam se ta nalezená víra tedy poděla, kdo jí ukradnul?
Někteří říkají, že je prý v Římě tam kde je Vatikán a že tam je schovaná ve velikém trezoru a hlídají ten trezor Křesťané, už velmi dlouhou dobu a není možné se k tomu trezoru nijak dostat.
To je pitomost, víru nelze zavřít do trezoru, víra je v naší hlavě, lidi jsou teda opravdu velmi naivní a hloupí.
Pokud jste měl jako dítě víru v hlavě, tak tam musí pořád být, z hlavy vám ven nemohla přeci vypadnout.
To máte pravdu, ale já mám v hlavě veliký nepořádek, to bych musel začít ve své hlavě mnoho uklízet a možná že potom bych tam tu ztracenou víru konečně nalezl a byl bych šťastný a plný lásky jako Ježíš Kristus.
Jenže ti druzí vám ten nález budou závidět a budou se vás snažit zabít, aby vám tu víru sobecky ukradli, lidi jsou dneska mnoho zlí a velmi závistiví.
To mi nemusíte připomínat, mám dobrou paměť, už můj bratr mi chtěl ukradnout královský trůn, naštěstí se mu to nepovedlo a tak jsem jako Šalamoun a kraloval Izraeli, když jsem se potom věnoval jiným záležitostem, tak se bohužel už mému národu moc dobře nedařilo.
A čemu jste se ty tři tisíciletí zde na této planetě vlastně věnoval?
Převlékl jsem za chudého potulného kněze a kazatele a cestoval jsem po celé planetě a pomáhal jsem lidem s jejich lidskými problémy a nic jsem za pomoc nikdy nechtěl.
A to si pamatujete vše, co jste požil za tu dlouhou dobu každý den a každý rok?
To bylo tak, jednou jsem v opilosti naivně bohužel požádal našeho všemocného pána a Stvořitele, aby mi dal nesmrtelnost a možnost si pamatovat každý den mého věčného života, tenkrát jsem si neuvědomil jaké to je být nesmrtelný a pamatovat si každý den života a každý sen ve svém životě, už prostě nemám duševní sílu si svoje myšlenky v hlavě nějak srovnat je jich tam nekonečné množství.
Jak vám funguje zdraví, když jste tak starý?
Zdraví mi funguje dokonale od té doby, co jsem nesmrtelný, jsem nejzdravější člověk na této planetě, stal se ze mě dokonalý biologický stroj.
A kdy jste tu víru ztratil?
Pustil jsem si dneska televizi a byl tam novoroční projev prezidenta o tom, že bude už jenom hůře a že nám už z té bídy a toho ekonomického a politického utrpení nikdo nikdy už nepomůže.
Tak nám běžte dělat prezidenta, kdysi jste přeci byl králem Izraelského národa a lid vás mnoho miloval a měl se díky vám i velmi dobře.
Kralovat v Českém ideologickém sociálním blázinci se mi tedy ani náhodou nechce, to raději se smířím s tím, že jsem tu víru ztratil a budu se jí snažit zase v sobě najít, jak si vzpomínám tak jsem tu víru v sobě ztratil už mnohokráte, ale vždycky jsem jí nalezl.
Půjdu se tedy dneska se svými honicími psy projet na koni na svém zámku v USA a pohyb na čerstvém vzduchu, provětrá moje myšlenky a tu víru zase naleznu.

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy